POKLONIO MU PRIBOR za crtanje

UVIJEK IMA DOBRIH LJUDI Direktor Interkasta Ivica Baksa obradovao mladog umjetnika Aleksandra Kovačića

- Dječak ima talent koji mora nastaviti njegovati, a takav slučaj moramo podržati kako bi jednog dana Međimurje imalo još jednog vrijednog umjetnika. Od sada Aleksandar kod nas može pronaći sve što mu je potrebno za crtanje - kaže Ivica Baksa

Jedanaestogodišnji Aleksandar Kovačić iz Mačkovca svakim danom izrasta u sve većeg umjetnika, a njegov talent prepoznao je i direktor tvrtke Interkast Ivica Baksa koji je ovih dana ugodno iznenadio obitelj Kovačić poklonivši Aleksandru vrijedan pribor za rad.

Naime, tim Interkasta njegove je radove zamijetio na Facebook stranicama, što ih je potaknulo da mu omoguće sav pribor potreban za umjetničko stvaranje i dogovore daljnju opskrbu materijalima.

– Dječak ima talent koji mora nastaviti njegovati, a takav slučaj moramo podržati kako bi jednog dana Međimurje imalo još jednog vrijednog umjetnika. Od sada Aleksandar kod nas može pronaći sve što mu je potrebno, a ako ćemo i dalje poslovati za vrijeme njegova upisa na željeni studij, Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu o kojoj već sada mašta, voljeli bismo mu pomoći i u financiranju – naglasio je Ivica Baksa. 

S obzirom na to da je studij za Aleksandra još daleko, mladi kreativac dobio je priliku posjetiti prostor Interkast trgovine i izabrati sve što mu je potrebno. Prioritet mu je graditi svoje vještine u različitim tehnikama i podlogama pa je tako sljedeća na redu slikanje na zidu, što je i razlog zašto je odabrao nekoliko vrsta kistova te akrilne i fasadne boje.

– Čin Ivice Bakse zaista je uveselilo Aleksandra i tako mu dao još veću motivaciju za daljnji rad. Jako smo zahvalni što je odlučio podržavati našeg dječaka u njegovom umjetničkom stvaranju i razvoju – rekao je Aleksandrov otac Dubravko Kovačić.

Mladi umjetnik nije krio oduševljenje, već je marljivo primio kist u ruke i poslao nam fotografiju svog najnovijeg rada kojeg možete vidjeti u nastavku!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije