STIŽU IM I NAVIJAČi

SRETNO! Natjecateljke DVD-a Šandorovec u četvrtak ispisuju povijest na vatrogasnoj olimpijadi u Švicarskoj

U Švicarsku se zaputio i autobus s navijačima, a svi koji žele, njihov nastup mogu gledati i u prijenosu uživo

Krajem rujna 2018. godine je u Zadru održano 13. Državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske. Od 124 ekipe iz Hrvatske i inozemstva, natjecatelji iz Međimurja bili su najbrojniji i ostvarili najbolje rezultate u Hrvatskoj.

Među njima, natjecateljke iz DVD-a Šandorovec su osvojenim drugim mjestom izborile plasman na Vatrogasnu olimpijadu koja traje u Švicarskoj. Sutra se prijenos njihovog nastupa može pratiti uživo na Facebook stranici CTIF 2019, a u Švicarsku im stižu i navijači…

>> Natjecateljke DVD-a Šandorovec na vatrogasnoj olimpijadi u Švicarskoj

Predsjednik DVD-a Dejan Tomašić javio nam se iz Švicarske opisavši putovanje.

– Točno u ponoć 14. srpnja krenuli smo s dva kombi vozila prema odmaralištu Plitvica gdje nas je dočekao reprezentacijski autobus. Zajedno s članovima DVD-a Nuštar i Bedekovčina smo krenuli prema Švicarskoj. Stigli smo na naše odredište drugi dan u tamošnji Martigny oko 14:30 sati te smo taj dan bili slobodni.

U ponedjeljak smo prisustvovali prvom službenom treningu, a kasnije i paljenju olimpijske baklje. Jučer smo imali slobodan dan koji smo iskoristili za razgledavanje gradskih znamenitosti i izlet na najviše podzemno jezero u Europi. Danas je održan drugi i posljednji trening prije glavnog natjecanja – opisao je predsjednik, a u osvrtu na trening je rekao: – Cure su odradile vrhunski posao bez ozljeda te možemo zaključiti da konkuriraju europskim divovima vatrogastva.

Sutra imaju službeni nastup koji je najavio naš sugovornik.

– Sutra DVD Šandorovec ispisuje povijest, cure nastupaju u 9:20 sati. Autobus navijača krenuo je u srijedu u 14 sati, a svi oni koji sutra fizički neće biti s nama, mogu nas pratiti putem live prijenosa na Facebook stranici CTIF 2019 – rekao je.

Vjerujemo da će se njihovom pozivu odazvati mnogi Međimurci, posebno ljubitelji vatrogastva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije