'Budi sretna priča jednog medvjedića'

KAD SE MALE RUKE SLOŽE Medvjedić Ranko i čakovečki studenti u hvalevrijednoj akciji!

Studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu postali su promotori udruge MURID

Studenti 1. godine Menadžmenta turizma i sporta, Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, u sklopu predavanja i vježbi na kolegiju Organizacija, dobili su poseban zadatak. 

Studenti su za svoj projektni zadatak organizacije aktivnosti odabrali humanitarni projekt – uključili su se u ”Budi sretna priča jednog medvjedića” Međimurske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu (MURID) kako bi upoznali javnost s radom Udruge i s  influencerom #medorankomurid, promotorom MURID-a.

Medo Ranko punopravni je član udruge MURID koji pomaže pri uključenju što većeg broja ljudi. Medvjedić Ranko često putuje Hrvatskom, bio je na nekoliko desetaka mjesta, upoznao brojne poznate osobe iz društvenog i političkog života Hrvatske koje su prepoznale vrijednosti udruge MURID te se priključile njihovoj akciji prikupljanja potrebnih sredstava potrebnih za nastavak aktivnosti udruge, pišu Vijesti.hr.

Cilj i svrha udruge MURID je promicanje dobrobiti sve djece u Republici Hrvatskoj, a osobito one s biološkim ili socijalnim rizikom za optimalan razvoj što uključuje javno promotivni, edukativni, istraživački i savjetodavni rad u području ranog razvoja djece, a osobito djece s teškoćama u razvoju, odnosno u djece s rizikom za njihov nastanak. Skrb za malu djecu nedjeljiva je od skrbi za njihove roditelje odnosno obitelj.

Postanite i vi dio sretne priče jednog medvjedića te podržite Ranka i njegove avanture u pomaganju djeci. 

Avanture medvjedića Ranka i dodatne informacije kako se možete uključiti doznajte i na Facebook stranici i Instagram profilu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije