Sveti Martin na Muri

Sudjelujte u Povorci starih običaja i zanata

Središnji događaj manifestacije Povorka starih običaja i zanata održat će se 11. 8. 2019., a svi zainteresirani pozvani su da se prijave i sudjeluju. Ove godine riječ je o jubilarnoj 50. godišnjici Povorke.

Prijavite se sa sadržajem koji ste osmislili

Povorka starih običaja i zanata važan je događaj za turistički kraj Sveti Martin na Muri, pa se pozivaju svi zainteresirani da se sa sadržajem koji su osobno osmislili pridruže Povorki koja ove godine slavi 50. rođendan. Svi sudionici (grupa) koji svojom originalnošću uprizore stare običaje i zanate i zadovolje kriterije komisije, bit će nagrađeni. Sudjelovanje na Povorci potvrditi možete potvrditi na broj telefona  040/868-619 ili mailom na tzsvetimartin@gmail.com. Rok za prijavu je 29. srpnja 2019.

Slijedi sportski vikend

Dani turizma službeno su započeli prošlog vikenda, no Seoski turnir zbog loših je vremenskih uvjeta odgođen za nadolazeći vikend, pa će se tako održati 14. srpnja u 13 sati. U tom nas vikendu očekuje još i Međunarodni turnir prijateljstva 12. i 13. 7. u 16:30 i 18:30 sati, biciklijada Udri po pedali 14. srpnja u 9 sati čiji je start u Varaždinu. Dođite i rekreirajte se!

Najnovije