TAKO TO ONI RADE

FOTO Nezapamćeno slavlje DVD-a Palinovec: Tako se slavi, raduje i pronosi ime društva

Rijetko viđeno slavlje su u subotu na Županijskom vatrogasnom natjecanju priredili natjecatelji iz Palinovca. A kako i ne bi kad s čak četiri ekipe odlaze dogodine na državno natjecanje

Reći će dobri poznavatelji rezultata DVD-a Palinovec kako su oni u slavljima uhodani, kako je to za njih običajno. Ipak, svaka godina novo slavlje…

>> FOTO Međimurski vatrogasci u Sivici: Čast svim natjecateljima, no Palinovec je samo jedan

Zapazili smo već njihove natjecatelje u kategoriji ‘B’ kada su podijelili radost rezultata štafetne utrke koju su između 27 natjecateljskih ekipa izveli najbrže za 53,81 sekundu, drugi iza njih su bili kasniji prvaci, natjecatelji DVD Čateks Čakovec su imali vrijeme 54,07 sekundi. Inače ti dečki su u konačnici bili drugi, kao i njihovi mlađi kolege iz druge ekipe u kategoriji ‘A’.

Još kada je trajalo proglašenje iza ešalona vatrogasaca dekor u znaku Palinovca, zastava DVD-a, zastave Kobri i Raketa. Kobre i Rakete su natjecateljke koje su u kategoriji ‘A’ osvojile prvo, odnosno treće mjesto. Uz to, tu je bio i njihov interni razglas sa slavljeničkom glazbom.

>> Nezapamćeno slavlje DVD-a Palinovec

Palinovčani su u Sivicu došli s čak šest sekipa, najbrojniji od svih. Izražavanju žaljenje što pehar nisu podigli samo njihovi natjecatelji iz prve ekipe u kategoriji ‘A’. Za kraj ćemo dodati kako je od četiri osvojena pehara najveći pehar Kobri koje su zbirno osvojile 401,42 bod, a iz njih su kolegice iz DVD Pustakovec Buzovec Putjane s 396, 41 bodom. Broj osvojenih bodova Kobri nekako je u skladu i s njihovim imenom.

Uspjeh je proslavio i predsjednik DVD-a Franjo Jančec, koji je, ne svojom krivicom, bio mokar do kože. Dodat ćemo još i posebno slavlje najstarijih koji su se na sivički nogometni travnjak ‘postrojili’ ležeći. Kad, tad ćemo saznati što im to predstavlja!?

U svakom slučaju, ponovit ćemo, kao što smo to već, istaknuli: Čast svim natjecateljima, no Palinovec je samo jedan… Sretno stoga i dogodine u rujnu! Želimo da na državnom ne bude mokar samo Franjo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije