DOBRA IDEJA UČITELJICE DRAŽENKE

FOTO Primjer dobre prakse iz OŠ Jože Horvata Kotoriba: Druženje učenika i roditelja u prirodi

Roditelji su pripremili hranu, djeca dojmljiv kulturni program, našlo se vremena za rekreaciju, a na kraju i zahvalu razrednici

Prije mnogo godina učiteljica razredne nastave Draženka Golub iz OŠ Jože Horvata Kotoriba je odlučila da kraj školske godine sa svojim razredom, svojim učenicima i njihovim roditeljima obilježi na poseban način, daleko od školske zgrade.

Uvijek su se okupljali u ribičkom domu SRD Som, uz umjetno jezero, gdje su svi u opuštenoj atmosferi još jednom jedni drugima rekli iskreno i istinsko hvala za sve ono što su zajedničkom suradnjom tijekom školske godine učinili.

Tako je i bilo i ove godine s novom generacijom koja je netom okončala prvi razred i tako će  biti i naredne tri godine, a i za sve budeće generacije, kaže učiteljica.

Ovoga puta susret učiteljice, učenika i njihovih roditelja održan je u dijelu prirode nazvan Goskin vusredek (Šošojica). Krajolik bogat onim što priroda može lijepoga dati, a u kojem se nalazi privatni ribnjak i vikend kuća jednog od roditelja, sportski tereni, vodene površine, a sve ‘rođeno’ za druženje i rekreaciju za jedne i druge.

Za to je bila rezervirana subota, 6. srpnja kada su u kolažnom druženju proveli cijeli dan u kojem je svaki odradio svoje. Roditelji su pripremili hranu, djeca dojmljiv kulturni program, našlo se vremena za rekreaciju, a potom zahvala razrednici.

Da ne iznevjeri tradiciju ona ih je sve za kraj počastila langošima, a rastanak se brzo primakao. Odmor će svima dobro doći kako bi u novu školsku godinu krenuli s porukom i željom učiteljice da u novoj školskoj godini budu još bolji, i jedni i drugi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije