ZABAVA ZA DJECU

NEMA STAJANJA Udruga Međimurski slatkiši provodi brojne aktivnosti kroz ljeto

Iako je počelo ljeto Udruga Međimurski slatkiši nije otišla na odmor već radi punom parom.

Od 17. lipnja do 19. lipnja organizirali su Školu plivanja za najmlađe, a oni malo veći učili su napredne tehnike plivanja pod stručnim vodstvom trenera.

Dok su djeca uživala na bazenima za roditelje je bila organizirana ugljikohidratna radionica. Grad Čakovec bio je pokrovitelj ovog projekta.

Nakon škole plivanja krenuli su na avanturu po Međimurju. Pa su tako 30. lipnja sudjelovali na malonogometnom turniru Tikva Open u organizaciji NK Sloboda Mihovljan. Ekipa Međimurski slatkiši U8 osvojila je prvo mjesto u svojoj kategoriji.
Male sudionike turnira opskrbili si ledeni smoothijima i finim palačinkama.

U srijedu, 3. srpnja, u sklopu Ljetnog paviljona mašte u Mursko Središću uz stručnu pomoć medicinsko brata Filipa Sanjkovića mjerili su šećer i radili smoothie za djecu. 

U subotu, 6. srpnja, u sklopu utrke Mala Subotica pridružili su se organizatorima u opskrbi trkača svježim zdravim pićem. Mjerili su šećer i dijelili promotivne letke.

Udruga je ove godine u lipnju napunila 3 godine rada. Trude se svake godine biti bolji i uspješniji.

Samo zajedničkim radom i trudom možemo doći do cilja.

– Proslavili smo rođendan ove godine na malo drugačiji način dvodnevnim izletom Rafting na Mrežnici, izletom u Gardaland i Sportskim igrama u Međimurju u kolovozu gdje ćemo ugostiti djecu oboljelu od dijabetesa i njihove obitelji iz cijele Hrvatske. Zahvaljujemo svima koji podržavaju rad naše udruge, a mi ćemo i dalje diljem Međimurja širiti svjesnost o dijabetesu i educirati sumještane. Zajedno smo jači! Ispunjenje dječjih želja i osmijeh na njihovom licu naš je cilj koji se nadamo da smo ispunili – stoji u priopćenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije