TREBALO IM JE 14 SATI

NA TOMOSIMA DO MORA Matija i Mario iz Preloga ‘potegnuli’ do Crikvenice na svojim limenim ljubimcima

Matija i Mario na svojim su vremešnim limenim ljubimcima odlučili iz Preloga 'skoknuti' do Jadrana

Dvojica prijatelja iz Preloga, Matija Štampar i Mario Gašparović, protekli su se tjedan odlučili na pomalo neobično putovanje. Oni su, naime, u četvrtak, 20. lipnja odlučili ‘skoknuti’ do Jadrana i to na svojim vremešnim limenim ljubimcima.

Krenuli su tog dana u ranim jutarnjim satima, a oko 20 sati stigli su u Crikvenicu. Kako su nam rekli, vožnja je, s minimalnim pauzama, trajala oko 14 sati.

26-godišnji Matija i 32-godišnji Mario, obojica iz Preloga, svoje su mopede registrirali prošle godine i nakon vožnji po našem kraju, odlučili su se na nešto dalji put. Marijev Tomos automatik A3 je 1987. godište, obnovljen je prije dvije godine, dok je Matijin Tomos APN6 dvije godine stariji, a obnovljen je prije osam godina.

– Odgovarao nam je produženi vikend pa smo se odlučili na put do mora. Prošli smo 370 kilometara i sretno stigli do cilja, u Grižane kod Crikvenice bez kvara – kažu nam ovi zaljubljenici u motore. 

Ovaj se dvojac sretno vratio kući u ponedjeljak, 24. lipnja, a poslali su nam i nekoliko fotografija s putovanja i plaže…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije