PRAZNIK PLESA

PLESNA UMJETNOST Plesači studija ‘Korak’ pripremaju plesni spektakl u Čakovcu i Prelogu

Plesna čarolija koja se ne propušta

Kako se mijenjamo, tako shvaćamo da nismo isti kao nekad. Stvari koje smo nekad podnosili, sada su postale nepodnošljive. Gdje smo nekad šutjeli sada govorimo svoju istinu. Gdje smo se nekad borili i raspravljali sada odlučujemo šutjeti. Počinjemo shvaćati vrijednost svog glasa i postoje situacije koje više ne zaslužuju naše vrijeme, uloženu energiju i fokus. Naše rane su često otvori u najbolji i najljepši dio nas.

Dakle, učini to. Odluči. Je li ovo život koji želiš živjeti? Je li ovo osoba koju želiš voljeti?
Je li ovo najbolje što možeš biti? Možeš li biti jači? Ljubazniji? Suosjećajniji? Odluči.
Udahni. Izdahni i odluči.

Kako će kroz plesnu umjetnost plesači plesnog studija ‘Korak’ dočarati ljudska stanja, osjećaje i međuljudske odnose možete pogledati ove subote, 29. lipnja u Centru za kulturu ili 30. lipnja u sportskom centru DG, Prelog.

Plesači će u Čakovcu izvesti dvije predstave, pa vas tako u 15 sati očekuju mlađe dobne skupine sa starijim grupama kao gostima, dok će u 17 sati nastupiti starije dobne skupine. Oba termina nude sličan repertoar.

Karte po cijeni od 30kn možete kupiti na blagajni CZK, Čakovec dok će za nedjeljnu predstavu u Prelogu karte biti dostupne na ulazu u sportski centar DG.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije