TURISTIČKA SEZONA

UZ RIJEKU MURU Dobra svetomartinska turistička sezona: Mlin, skela i mlinarski put najtraženiji

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri bilježi odlične rezultate

Turistička zajednica Općine Sveti Matin na Muri u ovo vrijeme godine bilježi odlične rezultate koji su odmah iza LifeClass Termi Sveti Martin najevidentniji u ‘Centru za posjetitelje’ kod Žabnika s etno zbirkom i drugim sadržajima, turistima jako zanimljivi.

Razgledavanje Starog mlina na Muri i vožnja skelom preko Mure te hodanje Mlinarskim putem, spadaju u red najatraktivnijih i broj onih koji ih konzumiraju je najveći. Centar za posjetitelje u Žabniku otvoren je radnim danima od 8 do 15 sati, subotom od 11 do 19 sati i nedjeljom 17 do 19 sati. Dobro se prethodno najaviti putem mobitela, telefona, SMS-a ili e-maila, kako bi se dogovorile i druge mogućnosti, kako razgledavačke, a tako i dogovor oko ulaznica.

Nije besplatno, ali ulaznice se prilagođavaju uzrastu posjetitelja kao i njihovom broju, za mlađe su niže cijene, kao i za veće grupe.

– Posjet i obilazak Starog mlina stoji 10 kuna bez obzira na uzrast osobe, a isto tako bez obzira na godine vožnja skelom košta 5 kuna po osobi, prisnažuje Izabela Marčec, djelatnica svetomartinske Turističke zajednice, dodajući kako na poziv ona iz svojeg Ureda dolazi k Mlinu i na raspolaganju je za davanje informacija i opisa onog što se tu nalazi i što posjetitelje zanima.

A mnogo je novoga, posebno sve što sa sobom iz Austrije i Slovenije donese ili dopremi rijeka Mura, od ogromnih i dugih stabala, preko dijelova raznih građevina do cvjetnjaka i raznih alata. Dani lipanjski uz Muru kod Žabnika izuzetno su lijepi, u paru, u društvu ili osami!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije