ZAVRŠNA GLAZBENA PRODUKCIJA

FOTO Polaznici škole sviranja i pjevanja ‘Suita’ glazbenim izvedbama oduševili publiku u zgradi Scheier

Izvedene kompozicije bile su iz okvira programa kojeg polaznici uvježbavaju tijekom školske godine

Polaznici Suite škole sviranja i pjevanja Nedelišće i Čakovec upriličili su u utorak, 4. lipnja, u srijedu, 5. lipnja i 12. lipnja tradicionalnu završnu glazbenu produkciju. 

U dvorani Zrinski/Scheier Čakovec, ispred punog gledališta nastupili su polaznici glasovira, synthesizera, harmonike, gitare, violine, flaute,bubnjeva i pjevači  individualno kao i grupno.

Izvedene kompozicije bile su iz okvira programa kojeg polaznici uvježbavaju tijekom školske godine. 

Bilo je skladbi mnogih žanrova od umjetničke glazbe od Bacha, Mozarta, Beethovena, Hrvatskih pučkih popijevki, kao i pjesama  grupe Queen, The Beatles, Time, Led Zeppellin, J. Cash, J.Satriani i mnogih drugih.

– Bravo za sve polaznike Suite koji su nastupali jer za taj nastup bilo je potrebno uložiti puno truda, marljivosti i vježbe, jer glazbeno obrazovanje nije nimalo jednostavno na kraju je rekao ravnatelj Suite Dean Mošmondor te se zahvalio se svim roditeljima i mentorima  na podršci i suradnji – kažu iz škole.

U svom programu ‘Suita’ nudi školu za synthesizer, harmoniku, glasovir, gitaru, bas gitaru, violinu, flautu, bubnjeve, trubu, saksofon, klarinet i solo pjevanje. Svi zainteresirani mogu se javiti na 098/74 91 74.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije