spašavali ih tri sata

UPALI U KANALIZACIJU Presretni su: ‘Tonkica i Bobi se cijeli dan žele maziti i ljubiti…’

Nakon što su ih tri sata bagerom izvlačili iz kanalizacije u Mačkovcu psi Tonkica i Bobi sad trče i igraju se u dvorištu

– Pao mi je kamen sa srca kad smo vidjeli da je sve u redu s Tonkicom i Bobijem. Cijeli dan se igraju i jako su sretni. Iako, u početku su bili malo mirniji, valjda je to od šoka, ali kratko su bili takvi. Odmah je krenula igra cijeli dan, veselo je za 24sata ispričala vlasnica pasa koje su tri sata izvlačili iz kanalizacije u Mačkovcu.

>> VIDEO I FOTO Sretan kraj: Zajedničkim snagama spasili pse iz kanalizacije u Mačkovcu

U potrazi je sudjelovala i Aleksandra Hampamer, voditeljica najvećeg azila u Hrvatskoj “Prijatelji”. Inače, psići su udomljeni upravo iz tog azila. 

– Laknulo mi je da je sa psima sve u redu. Odmah su me od sreće cijelu izljubili, ali i ja njih. Čudo je da su prošli bez ikakvih ozbiljnijih ozljeda – rekla je Hampamer. Vlasnica je priznala da su se jako uplašili. 

– Bili smo jako zabrinuti jer ih nije bilo jako dugo. Nikad nisu ovako nestali, bili smo izvan sebe. No sve je dobro. Izmazili smo se i izljubili cijeli dan – rekla je vlasnica. Kako bi spasili psiće, spasitelji su koristili kamere, raskopali rupu bagerom kako bi došli do njih, a vatrogasci su osvijetlili mjesto. 

– Svima se zahvaljujemo na pomoći – rekla je presretna udomiteljica psića za 24sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije