POKRENULI SMO LANAC HUMANOSTI

POKAŽIMO VELIKO SRCE U Pribislavcu veliki humanitarni koncert za malu Luku Lehkec

Estradne zvijezde i mladi talenti Međimurja pomažu malom cvjetiću da nadvisi travu. Dođite i dobrovoljnim prilogom pomozite i vi maloj lavici Luki

Humanitarna udruga Fijolina organizira humanitarni koncert ‘Fijolina za Luku’ koji će se održati u nedjelju, 16. lipnja u 18 sati u Pribislavcu kod Doma kulture. 

>> MALA HEROINA Djevojčica Luka (3,5) iz Pribislavca je teško bolesna: Pomognimo cvjetiću da nadvisi travu

Priprema se bogat program, a nastupit će Mažoretkinje Mursko Središće, Dječji zbor Mjuzikids Čakovec, Božidar Vadlja, Marija Jambrošić, Lea Šprajc, Mali folkloraši KUU Zasadbreg, Antonija Jurinec, Nenad Gavez, Mirjana Hudin, KUD Kaštel Pribislavec, ŽVC Ftičice Mursko Središće, Gabriela Hrženjak, TS Odabrani, Željko Pokupec Šero, Meri Šeparović, Rebecca Posavec, Kruno Kamenić, Vladimir Košir Tonka i TS Sinovi Međimurja. 

Ulaz na koncert je dobrovoljni prilog. Pozivamo sve ljude dobrog srca da dođu, uživaju, zabave se i pomognu! – pozivaju organizatori.

Lukini mišići od rođenja ne rade što bi trebali. Ne podržavaju ju, osobito u području trupa. Zato su se Lukina leđa iskrivila u skoliozu (45 stupnjeva po Cobbu), kukovi su joj iščašeni i svaki je pokret, koji je djetetu prirodan, ona morala naučiti. Primjerice, sama je mogla sjesti tek s 13, a počela je puzati  s 20 mjeseci.

Još ne hoda, a hoće li hodati jednako je neizvjesno i nepoznato kao i njezina dijagnoza, a što posebno brine roditelje koji kažu da je kao beba visjela u naručju, i danas djeluje poput uspavanog djeteta kada je nosite, upravo zbog svojih mišića koji se moraju učiti stezanju, nošenju tijela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije