BILO JE NEZABORAVNO

FOTO DV Vesela loptica: Velika završna priredba za prve vrtićke maturante

DV Vesela loptica i dalje slovi kao jedan od najljepših i najfunkcionalnijih vrtića u Hrvatskoj, a na ukupno 868.40 m² posjeduje vlastitu dvoranu i bazen za obuku neplivača

Nakon nepune dvije godine rada, Dječji vrtić Vesela loptica iz Preloga ima prvu izlaznu generaciju mališana koji od jeseni kreću u školu. Završna svečanost povodom njihovog skorašnjeg odlaska započela je prekrasnom predstavom, inspiriranom najpoznatijom bajkom o Snjeguljici i sedam patuljaka.

Lijepa scenografija, originalni kostimi i odlične uloge raznježile su njihove roditelje, braću te djedove i bake, koji su ispunili dvorište modernog vrtića. Nakon savršeno odigrane predstave, njihove najdraže odgojiteljice Kristina Pintar i Marta Jurinić nisu skrivale oduševljenje.

Predstava je bila tek uvertira svečanoj dodjeli “maturantskih” kapica za desetak mališana koji s krajem ove pedagoške godine kreću u školu. Dodjela zasluženih kapica posebno je emotivna bila roditeljima, a pala je i pokoja suza radosnica.

– Kao matični odgojitelj skupine Zmajići voljela bi zahvaliti svim roditeljima na suradnji i podršci tijekom ove dvije poprilično zahtjevne i posve nove pedagoške godine. Svako dijete ostavilo je trag u formiranju, rastu i razvoju kulture življenja unutar ovih zidova i već je došlo vrijeme da prva generacija kaže doviđenja vrtiću – istaknula je odgojiteljica Kristina Pintar.

DV Vesela loptica i dalje slovi kao  jedan od najljepših i najfunkcionalnijih vrtića u Hrvatskoj, a na ukupno 868.40 m² posjeduje vlastitu dvoranu i bazen za obuku neplivača.

– Znatiželjno, sretno te sigurno dijete koje osvještava i razvija svoje potencijale nit je vodilja vrtića, stoga vrtić potiče djecu da kroz igru, učenje, kreativnost, stvaralaštvo i sport izgrađuju sebe i uvažavaju druge – zaključila je ravnateljica Jasmina Bajus.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije