Susret sportsko-zabavnog karaktera

TRUCK SHOW OF MEĐIMURJE Tradicionalni susret profesionalnih vozača kamiona u Nedelišću

Održat će se i sportska natjecanja u obaranju ruke za pojedince te u vuči kamiona za tročlane ekipe

U subotu, 15. lipnja u Nedelišću će se održati tradicionalni susret profesionalnih vozača pod nazivom Truck Show Of Međimurje. Organizatori pozivaju sve koji žele sudjelovati, da dođu sa svojim kamionima bez prikolica te su za njih osigurali bonove za konzumaciju. 

Susret je sportsko-zabavnog karaktera, održat će se i sportska natjecanja u obaranju ruke za pojedince s početkom oko 17 sati te u vuči kamiona za tročlane ekipe s početkom oko 16 sati. Prijave za natjecanja bit će moguća do 15 sati, a prijaviti će se moći svi koji se žele natjecati. Za pobjednike je organizator osigurao medalje i plakete.

Očekuje se dolazak tegljača, gotovo svih marki – Scania, Mercedes, Volvo, MAN, DAF i brojnih drugih, a više od impozantnih dimenzija vozila pažnju će sigurno plijeniti  raznorazna dodatna oprema za vizualni tuning, uređenje unutrašnjosti kabina, kao i maštovite slikarije na kamionima.

Truck Show Of Međimurje započinje u 12 sati, na prostoru BP Formule V, Čakovečka 119 u Nedelišću. Ulaznice se mogu nabaviti na web stranici klikom ovdje, a ulaz je besplatan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije