COOLIJADA

FOTO Najmaturanti Magdalena Maček i Tin Hrgović, najoriginalnijim razredom proglašen 4.G iz čakovečke Gimnazije!

Titula najmaturantice pripala je Magdaleni Maček iz Srednje škole Čakovec, a najmaturant je Tin Hrgović iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, a iz iste škole dolazi i najoriginalniji razred

Završna svečanost Dana maturanata upriličena je kod Stadiona SRC Mladost, gdje su nakon prebrojenih glasova proglašeni najmaturanti i najrazred ovogodišnje Coolijade. 

Nakon velikog mimohoda i maturantskog slavlja diljem ulica grada Čakovca, završni razredi okupili su se oko pozornice koja je za tu priliku postavljena na Stadionu SRC Mladost. 

>> VIDEO I FOTO Ulicama Čakovca koračalo više od 1200 međimurskih maturanata

Tijekom održavanja Coolijade, stručna komisija je ocjenjivala maturantske odore pa je tako odabran najoriginalniji razred, 4.G iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec koji je nagrađen ulaznicama za Toplice Sveti Martin. Nagradu im je uručio župan Matija Posavec.

Ove godine titula najmaturantice pripala je Magdaleni Maček iz Srednje škole Čakovec s 549 glasova, dok je najmaturantom proglašen Tin Hrgović iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec s 256 glasova. Oni su nagrađeni bonovima vrijednim 1.500 kuna, a njihovi su razredi dodatno nagrađeni ulaznicama za Gradske bazene Marija Ružić u Čakovcu.

Nagrade su im uručili gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, u ime Grada Čakovca David Vugrinec te predstavnica Grada Preloga, Tamara Šimunić.

Time je završena preventivno-edukativna i zabavna akcija Coolijada 2019. Sve zadaće preventivne akcije tijekom Dana maturanata prošle su u skladu s očekivanjima i ono što najviše veseli, bez incidenata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije