Vijesti / Društvo
Društvo
DAJTE SVOJ GLAS Biramo najmaturantske razrede Međimurske i Varaždinske županije!
eMedjimurje

FOTO NATJEČAJ

DAJTE SVOJ GLAS Biramo najmaturantske razrede Međimurske i Varaždinske županije!

Razredi čije fotografije skupe najviše lajkova/glasova bit će nagrađeni bogatim nagradama

Svake godine putem medija eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr, a s organizatorima Caffe bar Millenium koji na Mesapu spremaju maturantske partije, organiziramo glasanje za najmaturantske razrede te dijelimo nagrade!

Foto natječaj je objavljen na Facebook profilima eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr gdje su nam razredi maturanata poslali svoje fotografije. Razredi čije fotografije skupe najviše lajkova/glasova bit će nagrađeni bogatim nagradama koje priprema Caffe bar Millenium.

>>> Klikom ovdje dajte svoj glas za najmaturantski razred Međimurske županije

>>> Klikom ovdje dajte svoj glas za najmaturantski razred Varaždinske županije

Najbolji maturantski razredi 'MEGA MATURANTSKOG PARTY-ja' osvajaju nagrade:

1. mjesto – ADRENALINSKI DAN u Accredo Centru Zasadbreg + jedan koncert po izboru za cijeli razred u dvorani Mesap u organizaciji Caffe bara Millenium do kraja godine.

2. mjesto – Bon za piće od 300 kuna + ulaznice za koncert po izboru za cijeli razred na Mesapu u organizaciji Caffe bara Millenium

3. mjesto – Ulaznice za koncert za cijeli razred po izboru u dvorani Mesap u organizaciji Caffe bara Millenium (ulaznice za koncert po izboru treba iskoristiti do kraja godine).

NAPOMENA! Nagrade osvajaju i varaždinski i međimurski maturanti.

Proglašenje dobitnika nagrada bit će u srijedu, točno u ponoć na Mesapu (Nedelišće). 

Norijada 2019.

U ponedjeljak, 20. svibnja, očekuje vas zagrijavanje za završni dan na Mesapu, a u srijedu, 22. svibnja, također na Mesapu, na rasporedu je završni i najluđi maturantski party, a nastupa grupa Tragovi te vas očekuje završena večer s izborom najmaturanta i vrijednim nagradama.

>>> Klikom ovdje dajte svoj glas za najmaturantski razred Međimurske županije

>>> Klikom ovdje dajte svoj glas za najmaturantski razred Varaždinske županije

Prijevoz je osiguran za sve maturante iz Varaždina i Čakovca. Ulaz na partije za maturante je 20 kuna, a pokriva i povratnu autobusnu kartu iz Čakovca te ulaz na Mesap. Povratna karta iz Varaždina za sve maturante je 30 kuna, a karta također vrijedi i za ulaz na Mesap.

Prijevoz i ulaz za sve koji nisu maturanti naplaćuje se 20 kuna, povratna karta iz Čakovca te 30 kuna iz Varaždina, dok je ulaz do 21 sat 20 kuna, a kasnije 30 kuna svaki dan.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!