MEĐIMURSKA LIGA STRIJELACA

FOTO Lovci iz Murskog Središća i Tomica Jurković najbolji na prvom kolu u Nedelišću

U disciplini Lovački trap ekipno i pojedinačno natjecalo se više od 150 strijelaca i građana

Ovogodišnja Međimurska liga strijelaca započela je u nedjelju, 19. svibnja prvim kolom koje se održalo u Nedelišću, kod domaćina natjecanja Lovačkog društva Fazan.

U disciplini Lovački trap ekipno i pojedinačno natjecalo se više od 150 strijelaca i građana s područja Međimurske županije i šire, a ove su se godine uključili i gosti iz susjedne Slovenije.

Na prostoru Lovačkog društva Fazan domaćini su od samog jutra radili na pripremi okrijepe za 20 natjecateljskih ekipa, a kako kaže dugogodišnji predsjednik LD Fazan Zvonimir Hlebec, najvažnije je da se gosti kod njih osjećaju ugodno tijekom cjelodnevnog natjecanja.

Prvo kolo iznjedrilo je najboljim ekipama, pa su se najvještijima pokazali strijelci Lovačkog društva Mursko Središće, drugo mjesto pripalo je Lovačkom društvu Zec Vratišinec, dok se na trećem mjestu našla ekipa Lovačkog društva Fazan Dekanovec-Podturen.

U disciplini Lovački trap pojedinačno prvo mjesto pripalo je Tomici Jurkoviću, drugo je osvojio strijelac Dean Horvat, dok je brončani bio Neven Lepen. Za pobjednike su osigurana priznanja, a zabava i druženje prema tradiciji se nastavlja do kasnih sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije