LIJEPA GESTA

ZA POMOĆ KLUBU DUGA Rotaract Međimurje poziva na Festival jagoda u Prelogu

Rotaract Međimurje će sav prihod sa svojeg štanda uplatiti za potrebe Kluba s intelektualnim teškoćama Duga

Rotaract Club Međimurje poziva sve građane u subotu, 18. svibnja u Prelog na tradicionalni Festival jagoda. Sav prihod od prodaje, kao i dobrovoljni prilog koji će se prikupiti na njihovom štandu ići će za potrebe Kluba s intelektualnim teškoćama Duga.

Klub Duga osnovan je 2003. godine te pripada Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije. Cilj Kluba je okupiti sve osobe s intelektualnim teškoćama te različitim aktivnostima osmisliti što kvalitetnija druženja, a članovima njihovih obitelji pružiti pomoć i podršku.

Klub svoj razvoj temelji na ustrajnosti članova obitelji korisnika, samih korisnika, a osobito stalnoj i nesebičnoj pomoći i podršci svih volontera koji svoje slobodno vrijeme posvećuju Dugi. Tradicionalni Festival jagoda vratiti će Prelog proljetnom ruhu i mirisu jagoda, a odličnu zabavu garantiraju i sjajni glazbenici Krunoslav Lajtman i Martina Sabljak.

Rotaract Club Međimurje osnovan je 2016. godine na inicijativu Rotary Kluba Prelog i Rotary Kluba Čakovec, a okuplja mlade ljude od 18 do 30 godina. Cilj Rotaract Cluba Međimurje je nesebičnim pomaganjem unaprijediti lokalnu zajednicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije