UZ MAJČIN DAN

FOTO Majkama na dar: U Podturnu pripremili priredbu za pamćenje

Svi koji u Podturnu imaju što pokazati na otvorenoj sceni podarili su majkama uz njihov dan.

U Društvenom domu Podturna, minule nedjelje je u organizaciji tamošnjeg KUD-a Podturen održana  priredba povodom Majčinog dana. 

Na priredbi su nastupili Limena glazba općine Podturen, Udruga Turen, najmlađi plesači članovi KUD-a Podturen koji su prvi puta nastupali i otplesali savršeno, s time da su vježbali tek nekih mjesec dana. Treba spomenuti i Stjepana Krhača koji ih je uvježbao i pratio na klavijaturama.

Pjevale su i članice KUD-a, a isto tako plesači su nakon poduže stanke otplesali tri  međimurska kola. Nastupile su poznate međimurske pjevačice,  Marija Biber i Marija Jambrošić, nastupili su i glumci društva.

Program priredbe je vodila Ana Bogdan. A na kraju se je prisutnim obratila predsjednica KUD-a Podturen Marjana Bogdan i pozvala  zainteresirane mlade i sve ostale da se pridruže članovima KUD-a Podturen da i dalje čuvaju našu kulturnu baštinu. 

Svima se zahvalila na odazivu, a okupljenima se obratio općinski načelnik Perica Hajdarović s lijepim željama uz praznik majki, a izvođačima je poželio nam puno sreće u daljnjem radu. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije