Vijesti / Društvo
Društvo
GLAZBENA POSLASTICA U Mursko Središće stižu stižu Jole, Hladno pivo, Opća opasnost, Vigor i klapa Mirakul
Grad Mursko Središće/Pixsell

LJETO UZ MURU I DAN GRADA

GLAZBENA POSLASTICA U Mursko Središće stižu stižu Jole, Hladno pivo, Opća opasnost, Vigor i klapa Mirakul

Bit će ovo fešta za pamćenje

Nedavno je predstavljen okvirni program manifestacije „Ljeto uz Muru 2019.“ i Dana Grada Mursko Središće koji se obilježava 27. lipnja, na dan zaštitnika župe sv. Ladislava. Grad je pripremio bogat program.

Obilježavanje Dana Grada započet će svetom misom, nastaviti će se sa Svečanom sjednicom Gradskog vijeća Grada Mursko Središće koja će se održati u Centru za kulturu „Rudar“, a u večernjim satima u šatoru koji će biti postavljeni na parkiralištu uz šetnicu uz rijeku Muru održati će se natjecanje u pećenju proštenjskih kolača te će se nastaviti druženjem uz besplatno jelo i piće za građanstvo te tamburaše.

U četvrtak, 28. lipnja obilježiti će se 28. godišnjica zaustavljanja tenkova JNA u Murskom Središću, a nakon toga pod šatorom na šetnici uz rijeku Muru svoj koncert održat će grupa Vigor. 29. lipnja na šetnici uz Muru biti će Murski folklorno tamburaški susret, Sajam domaćih proizvoda, a u večernjim satima očekuje vas koncert kada će pjevati Jole. Murska alka održat će se u nedjelju 30. lipnja, a iza odmah slijedi koncert Klape Mirakul iz Šibenika.

Rock vikend bit će 05. srpnja kada će na šetnici uz rijeku Muru svoj koncert održat Hladno pivo, a u subotu 06. srpnja  očekuje vas koncert Opće opasnosti. U nedjelju, 7. srpnja na Športko rekreacijskom centru „Zalešće“ održat će se tradicionalno kuhanje jela „Gradski kotlići“ uz tamburaše. Također, tijekom trajanja manifestacije „Ljeto uz Muru 201.“ šetnica uz rijeku Muru biti će ispunjena različitim sadržajima poput turističkog vlakića, zabavnog parka i ostalog namjenjenim za sve dobne skupine.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!