LIJEPI TRENUCI

KOTORIPSKI UMIROVLJENICI Nezaboravni izlet u Vojvodinu

Osim radosti i uživanja u toplicama, članovi Podružnice umirovljenika Kotoribe odlučili su putovati kako bi upoznali nove krajeve i ljude

Podružnica umirovljenika Kotoriba je organizirala izlet u Vojvodinu. Njihovo prvo odredište je bila tvrđava Petrovaradin s koje se pruža prekrasan pogled na Dunav i Novi Sad. Nakon razgledavanja i fotografiranja, uputili su se u centar Novog Sada gdje su upoznali njegove ljepote i gostoljubive građane.

Nakon Novog Sada putovanje su nastavili prema Paliću gdje su kraj dana zaključili uz svirku tamburaša i noćenje na salašu “Jelen”.

Sutradan su razgledali jezero Palić i vinariju poznatog pjevača Zvonka Bogdana. Potom ih je put odveo u Suboticu gdje su uživali u ugodnoj šetnji i ljepotama toga grada. Kraj izleta iskorišten je za obilazak Sombora gdje su se zadržali u kraćoj šetnji, a potom se punih dojmova zaputili kući u Kotoribu.

– Da bi sve besprijekorno funkcioniralo pobrinuo se trio predvođen Slavicom Maltar, kao organizatoricom izleta, izvanredna turistička vodička gospođa Adrijana i vozač autobusa Sandi. Hvala im na lijepim trenucima koje smo proveli zajedno! – kaže Vladimir Vugrinčić, predsjednik Podružnice umirovljenika Kotoribe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije