PUNI DOJMOVA

DAN IZ SNOVA Zrinka i Marko nakon vjenčanja u Šenkovcu prošli kroz špalir Zrinske garde

Zrinka i Marko članovi su Zrinske garde, a gardisti su uljepšali njihov najposebniji dan. Bio je tu i topnik Zrinske garde, a mladenci su nakon svega puni dojmova

Subota, 4. svibnja bila je poseban dan za Zrinku i Marka Mlinarića. Oni su se, naime, vjenčali u crkvi sv. Jelene Križarice u Šenkovcu, a obred vjenčanja vodio je fra Ilija Mijatović kojem nije bio problem zbog toga doći iz Austrije.

Zrinka iz Šenkovca i Marko iz Nedelišća upoznali su se prije četiri godine, a ono po čemu su kao par prepoznatljivi je članstvo u Zrinskoj gardi čiji su članovi, uz kumove, roditelje, rodbinu i prijatelje, uveličali njihovu svadbu.

Fešta za pamćenje održala se u Hotelu Panorama u Prelogu, a za veselu atmosferu do jutarnjih sati pobrinuli su se Džentlmeni iz Osijeka. No, ono što je najviše dojmilo sve uzvanike bilo je prisustvo Zrinske garde.

Zrinka i Marko iz crkve su izašli kroz špalir sedam gardista s uzdignutim sabljama, a tu je bio i topnik koji je pucao iz topa u dva navrata – prilikom njihova izlaska iz crkve te nakon uručenog poklona, sablje, mladencu.

Marko je član Zrinske garde već sedam godina, dok je Zrinka službeno članica tri godine, ali je godinama njihov vjerni pratitelj jer je njezin otac, Tihomir Benčić, bio jedan od prvih gardista.

– Još smo puni dojmova, ali možemo reći da je ovo stvarno bilo naše vjenčanje iz snova – rekli su nam mladenci, a u nastavku pogledajte nekoliko fotografija s njihovog vjenčanja…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije