MALA HRABRICA IZ PRIBISLAVCA

FOTO Humano jahanje u Svetom Križu: Jahači novac uplatili za bolesnu Luku Lehkec (3,5)

Na korak humanosti potaknuo ih je trener, a njega prilog o Luki objavljen na našem portalu.- To nije sve! - poručuju jahači. Jahala i mala Luka.

U nedjelju, 28. travnja 2019. na ranču Konjičkog kluba Sveti Križ provedena je humanitarna akcija za djevojčicu Luku Lehkec (3,5) iz Pribislavca.

>> MALA HEROINA Djevojčica Luka (3,5) iz Pribislavca je teško bolesna: Pomognimo cvjetiću da nadvisi travu

Konjički klub Sveti Križ, čiji je vlasnik i voditelj Darko Juras, vlasnik licence za međunarodnog trenera (izdaje ju Svjetska konjička federacija) te prvak u preponskom jahanju, sa svojim je članovima odlučio pokrenuti humanitarnu jahačku akciju.

Članovi Jahačkoga kluba tako su svotu koju inače uplaćuju treneru Darku, uplatili malenoj Luki za potrebe terapija i liječenja.

– Plemenitu je gestu predložio sam gospodin Juras potaknut prethodnim člankom o Luki na portalu eMedjimurje.hr, a članovi su se njegovoga kluba nesebično uključili – rekla nam je Vlatka Levačić, Lukina majka.

Zahvaljujući Konjičkom klubu Sveti Križ, njegovim članovima i, naravno, gospodinu Jurasu, Luka je nedjeljno popodne provela u veselom društvu dragih i plemenitih ljudi, ali i životinja, na ranču, okušavši se i sama u jahanju.

– Htjela bih napomenuti, da su u Konjičkom klubu došli na ideju ne zbog vlastite promocije, jer posla imaju i previše, već zbog primjera dobre prakse koji će možda ponukati koga drugoga na sličnu akciju za koje potrebito dijete, ili pak za našu Luku – poručila je gospođa Levačić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije