Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Humano jahanje u Svetom Križu: Jahači novac uplatili za bolesnu Luku Lehkec (3,5)
Miroslava Novak/Elvis Lehkec

MALA HRABRICA IZ PRIBISLAVCA

FOTO Humano jahanje u Svetom Križu: Jahači novac uplatili za bolesnu Luku Lehkec (3,5)

Na korak humanosti potaknuo ih je trener, a njega prilog o Luki objavljen na našem portalu.- To nije sve! - poručuju jahači. Jahala i mala Luka.

U nedjelju, 28. travnja 2019. na ranču Konjičkog kluba Sveti Križ provedena je humanitarna akcija za djevojčicu Luku Lehkec (3,5) iz Pribislavca.

Vezana vijest

Pribislavec, Luka POKREĆEMO LANAC HUMANOSTI MALA HEROINA Djevojčica Luka (3,5) iz Pribislavca je teško bolesna: Pomognimo cvjetiću da nadvisi travu

Konjički klub Sveti Križ, čiji je vlasnik i voditelj Darko Juras, vlasnik licence za međunarodnog trenera (izdaje ju Svjetska konjička federacija) te prvak u preponskom jahanju, sa svojim je članovima odlučio pokrenuti humanitarnu jahačku akciju.

Članovi Jahačkoga kluba tako su svotu koju inače uplaćuju treneru Darku, uplatili malenoj Luki za potrebe terapija i liječenja.

- Plemenitu je gestu predložio sam gospodin Juras potaknut prethodnim člankom o Luki na portalu eMedjimurje.hr, a članovi su se njegovoga kluba nesebično uključili - rekla nam je Vlatka Levačić, Lukina majka.

Zahvaljujući Konjičkom klubu Sveti Križ, njegovim članovima i, naravno, gospodinu Jurasu, Luka je nedjeljno popodne provela u veselom društvu dragih i plemenitih ljudi, ali i životinja, na ranču, okušavši se i sama u jahanju.

- Htjela bih napomenuti, da su u Konjičkom klubu došli na ideju ne zbog vlastite promocije, jer posla imaju i previše, već zbog primjera dobre prakse koji će možda ponukati koga drugoga na sličnu akciju za koje potrebito dijete, ili pak za našu Luku - poručila je gospođa Levačić.

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!