erotsko-plesna skupina u Paladinu

VIDEO San svake djevojke: Zgodni Slovenci po prvi puta na vrućem trosatnom showu u Međimurju

Obećaju da će senzualnim plesom i seksi tijelima potpuno zaluditi sve polovice ljepšeg spola

Povodom Majčinog dana, za sve žene – majke – kraljice dovodimo #najnajnajsexy  društvo ikada! Dečki koji su nastupali i pred 15.000 ljudi dolaze po prvi put na ove prostore te će raspametiti sve cure u petak, 10. svibnja od 23 sata na trosatnom showu. 

Savršeno isklesani plesači slovenske erotsko-plesne skupine Total Knockout iznenadit će sve posjetiteljice Caffe bar Paladin i pružili im najnevjerojatniju noć za pamćenje!

Užarenu atmosferu mogu iskoristiti sve djevojke koje će svoje rođendane i djevojačke proslaviti upravo s njima, a oni obećaju da će senzualnim plesom i seksi tijelima potpuno zaluditi sve polovice ljepšeg spola.

Plesači će se presvlačiti čak nekoliko puta tijekom večeri, izazivajući žene seksi uniformama u ulozi vatrogasaca, kauboja i zločestih gangstera. Osim spektakularnog showa s plesačima, osigurana će biti vrhunska rasvjeta te DJ & MC.

Dečki, ovo vam je prilika da se zahvalite svojim boljim polovicama za sve dobro tijekom godine i da ih pustite da se #razuzdaju na jednu noć! 

Ulaznice

Pretprodaja: 50 kuna (Paladin)
Online: 60 kuna (https://www.entrio.hr/event/total-knockout-muski-erotic-show–6411)

Na dan nastupa: 70 kuna (AKO OSTANE)

Ulaznice možete kupiti svaki dan u caffe bar Paladin u Čakovcu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije