U ZNAKU URBANOVOG

VINO I GLAZBA U Podroom dolaze DJ Tesh i Kraundler, a očekuje vas i vrhunska zabava uz Podrumarenje

Dobre atmosfere i zabave bit će u izobilju, a organizatori vas pozivaju da im se pridružite i na ovom Podrumarenju!

Ovog četvrtka, 25. travnja, Podrumarenje je u znaku Urbanovog 2019.

Natupit će već znani TS Prim, koji će vas zabavljati zvucima veselih nota uz koje ćete moći degustirati odlične plodove vinograda vinarija Preiner i Kojter. 

Dobre atmosfere i zabave bit će u izobilju, a organizatori vas pozivaju da im se pridružite i na ovom Podrumarenju!  

U petak, 26. travnja, na rasporedu je Podroom Drink & Music Club Presents: All Star Flow Vol.2, ovaj put uz poznatog i odličnog DJ Tesha.

DJ Tesh je jedan od začetnika hip hop kulture u Međimurju, a svoje iskustvo u DJingu prezentirao je diljem cijelog svijeta. 

Očekujte najveće hitove svojih omiljenih hiphop/trap/rnb umjetnika kao što su Jay Z, Beyonce, Kendrick Lamar, Dr. Dre, Migos, Travis Scott, Future, Kanye West, Notorius B.I.G, French Montana, Rihanna, Wiz Khalifa, Nicki Minaj i brojni drugi.

Vrati se u doba najvećih urbanih hitova, te prvi poslušaj nove, ovog petka u Podroomu.

U subotu, 27. travnja, sve zaljubljenike u techno očekuje PodroomClubbing, a svoj će nastup održati Kraundler (ex: Phoenix Kraundler).

Kraundler svoju karijeru započinje 2007. godine kada je imao svoje prve nastupe. Od tada je gostovao na preko 300 partya, festivala i radijskih emisija na području Hrvatske, Slovenije i Crne Gore.

Glazba koju izvodi proteže se od plesnog Tech Housea do žestokog, ali melodičnog Techna, ovisno o eventu i atmosferi publike.

Organizator je ‘Underground Fusion’ party projekta koji djeluje od 2008. godine i zalaže se isključivo za underground elektroničku glazbu. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije