EKOLOŠKE TEME

MJESEC EKOLOGIJE Udruga žena Pretetinec organizira peti Sajam cvijeća

Uz nabavu ljetnica i trajnica, svi će gosti moći uživati i u šarenim eko proizvodima učenika područne škole, koje su vrijedne ruke pripremile sa svojim učiteljicama

U sklopu ovogodišnjeg projekta Mjesec ekologije – Sajam cvijeća 2019. Udruga žena Pretetinec pripremila je zanimljiva događanja na ekološke teme. 

Središnji dio projekta je 5. Sajam cvijeća koji će se održati u srijedu, 8. svibnja  2019. godine na dvije lokacije: ispred dućana Metss u Glavnoj ulici u Dunjkovcu, i vremenu od 8 do 13 sati, te ispred Područne škole Dunjkovec, u vremenu od 9 do 16 sati. 

Uz nabavu ljetnica i trajnica, svi će gosti  moći uživati i u šarenim eko proizvodima učenika područne škole, koje su vrijedne ruke pripremile sa svojim učiteljicama. Istoga dana, u prijepodnevnim satima, vanjska stručna suradnica Udruge profesorica Monika Cindrić će održati predavanje za učenike škole na temu voda, a nakon toga će se održati i tradicionalni Eko-kviz u školi. 

Također, uz proljepšanje vremena, planira se uređenje cvjetnih gredica u mjestu, a posebno okoliš kapelica, koje će, kao i svake godine, pripremiti za sezonu. Projekt završava 18.svibnja jednodnevnim izletom na međunarodnu vrtnu izložbu Floraart u Zagreb te posjet i obilazak Samobora. Projekt je sufinanciran sredstvima Općine Nedelišće. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije