BIMEP 2019

VIDEO I FOTO Više od 3.000 rekreativaca bicikliralo međimurskim putevima

Diljem Međimurja danas je bicikliralo više od 3000 rekreativaca! Evo kako je bilo...

Jednodnevna sportsko-rekreacijska manifestacija ’Biciklima međimurskim putevima – BIMEP 2019’, održana na Uskrsni ponedjeljak, 22. travnja, bilježi još veći odaziv nego prošle godine. Diljem Međimurja danas je bicikliralo više od 3000 sudionika!

>> BIMEP Najveća međimurska biciklijada i ove godine privukla veliki broj ljudi

Tradicionalna manifestacija 14. godinu za redom objedinjuje cijelo Međimurje pa su tako i ove godine od 9 do 18 sati sudionici imali priliku posjetiti 16 ulazno-izlaznih punktova raspoređenih na stazi od približno 150 kilometara.

Start je bio moguć sa svakog ulazno – izlaznog punkta, gdje su biciklisti imali priliku dobiti diplomu, pečat potvrde o dolasku i okrjepu. Manifestaciji su se i ove godine pridružili i župan Međimurske županije Matija Posavec te dožupanica Sandra Herman.

– Na međimurske ceste danas je izašao velik broj ljudi svih dobnih skupina. Ovakav odaziv potvrđuje da je u ovo doba ljudima potrebna takva vrsta rekreacije i sigurna sam da će tijekom današnjeg dana sudionici uživati diljem čitavog našeg Međimurja, naglasila je dožupanica Herman na samom startu u centru Čakovca.

>> Brojni biciklisti u odličnom raspoloženju na 14. BIMEP-u

Organizatori BIMEP-a, Međimurski savez sportske rekreacije Sport za sve i Međimurska županija, ističu kako je i ove godine manifestacija organizirana sa željom da se ukaže na potrebu redovne tjelesne aktivnosti za zdravlje svakog čovjeka.

Pratnju sudionika i ove je godine vršila PU međimurska, dok su za njih brinuli i članovi Gradskog društva Crvenog križa.

Pogledajte kako je izgledala biciklijada putevima Međimurja u našim videima i fotogalerijama…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije