Vijesti / Društvo
Društvo
ŽUPANOVA ČESTITKA Matija Posavec: 'Neka vas  istinske ljudske vrijednosti prate kroz život'
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

USKRSNA PORUKA

ŽUPANOVA ČESTITKA Matija Posavec: 'Neka vas istinske ljudske vrijednosti prate kroz život'

- Mi kršćani pozvani smo da promičemo zajedništvo, širimo optimizam, svakodnevno radeći i trudeći se da izgradimo bolje, pravednije, solidarnije i humanije društvo - poručuje župan

Povodom Uskrsa i Uskršnjih blagdana, župan Međimurske županije Matija Posavec uputio je čestitku u kojoj stoji:

'Poštovane i drage Međimurke i Međimurci, vrijeme kada iščekujemo najveći kršćanski blagdan Uskrs uvijek nas iznova podsjeti na temeljne ljudske vrijednosti, uvijek nas iznova uči snazi žrtve i odricanja, oslobođenja koje donosi oprost i ispunjenja koje ostvarujemo kroz darivanje bez očekivanja da će nam biti vraćeno.

Uskrs dočekujemo s posebnom radošću jer je to blagdan kojim slavimo pobjedu dobra nad zlom, svjetla nad tamom, života nad smrti.

Isusova žrtva i uskrsnuće donose nam utjehu i snagu potrebnu u teškim životnim trenucima, upućuju nas na otvorenost duha, a u vremenima u kojima smo suočeni s velikim izazovima, trebamo više nego ikad prije, snagu tražiti u zajedništvu.

Uskrs se događa kada smo tu jedni za druge na dobrobit i za dobro svih ljudi. Mi kršćani pozvani smo da promičemo zajedništvo, širimo optimizam, svakodnevno radeći i trudeći se da izgradimo bolje, pravednije, solidarnije i humanije društvo u kojem živimo. Neka Vas upravo te istinske ljudske vrijednosti prate kroz život.

Povodom Uskrsa i Uskršnjih blagdana, svim vjernicima i svim ljudima dobre volje želim obilje radosti, mira, sreće i Božjeg blagoslova!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!