Vijesti / Društvo
Društvo
ZVIJEZDE PJEVAJU Bojan Jambrošić i Ashley Colburn drugi, pobjednici osme sezone Tara i Dino
Tomislav Borković

ZA NAS SU POBJEDNICI

ZVIJEZDE PJEVAJU Bojan Jambrošić i Ashley Colburn drugi, pobjednici osme sezone Tara i Dino

Veliko finale izborili su naš Bojan Jambrošić i Ashley Colburn te Dino Jelusić i Tara Thaller. Pobijedili su Tara i Dino

Održano je veliko finale glazbenog showa 'Zvijezde pjevaju'. Nakon sedam tjedana žestoke borbe, finale su izborila dva para - Ashley Colburn (32) i mentor Bojan Jambrošić (33) te Tara Thaller (21) i mentor Dino Jelusić (26), pišu 24sata.

Finalisti su pripremili tri pjesme. Na velikoj pozornici izveli su jednu pjesmu bržeg i jednu sporijeg ritma, a ovaj put nisu imali puno izbora. Naime, mogli su birati između pjesama koje su već izvodili ove sezone. Kandidati su za treću izvedbu morali odabrati novu pjesmu koja simbolizira njihov put do finala. 

Na početku emisije, na pozornicu su se popeli svi parovi koji su sudjelovali u osmoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju'. Zapjevali su neke od najvećih stranih, ali i domaćih hitova. Najmlađi par 'probio' je led i prvi se popeo na veliku pozornicu s pjesmom 'Dream A Little Dream Of Me'. Osim pjesme, ponovili su i istu odjeću za finalnu emisiju. 

- Nekada sam bila stroga, ali uvijek pravedna. Čarobni ste. Mislim da vama nikada nisam dala manje bodova od osam. Bravo - rekla je Remi. Tara i Dino za prvi nastup dobili su maksimalnih 40 bodova. 

Ashley Colburn i Bojan Jambrošić zapjevali su hit 'Footloose' iz istoimenog filma 'Footloose' i 'zaradili' gromoglasni pljesak. 

- Vi ste dvojac koji je prvi napravio veliki korak i natjerao konkurenciju da vas prati. Glas, ples, pokreti, sve je bilo savršeno - otkrila je Danijela Martinović. Bojan i Ashley osvojili su isti broj bodova kao i Tara i Dino, odnosno četiri desetke. 

Pjesmu 'Think' velike Arethe Frankli ponovno su izveli Tara i Dino, a cijela publika tijekom nastupa bila je na nogama. S ovom pjesmom, najmlađi par prije nekoliko tjedana nije dobio četiri desetke, ali u finalnoj večeri žiri se složio kako su 'razvalili'. 

- Vidite kako 'dišpet' može biti koristan i izvući ono najbolje. Pokazali ste što stvarno možete. Ovo je za mene najbolji nastup u cijelom showu - rekla je Danijela, 24sata.

U prvoj epizodi Amerikanka i Bojan pjevali su baladu 'Princeza' Dade Topića Slađane Milošević te za svoj nastup dobili 26 bodova. U finalnoj emisiji odlučili su ponoviti nastup i osvojiti još veći broj bodova. Remi je oduševljeno komentirala ovaj dvojac: - Ashley nije princeza, ona je kraljica. 

Za posljednju izvedbu, Dina i Tara odlučili su se za pjesmu 'Molitva' - Parni Valjak. To je pjesma koja simbolizira njihov put do finala, odnosno njihovo iskustvo tijekom dosadašnjih sedam emisija. 

- Taru nisam poznavao kada sam došao u show. Rekao sam kolegama: Kakva je to zvijezda kada je njezin mentor poznatiji?'. Divno izgledaš i jako si talentirana. Što god budeš radila, radit ćeš to dobro - rekao je Miroslav Škoro

Posljednji nastup ove sezone izveli su Bojana i Ashley s jednom od najpopularnijih pjesama 'Time of my Life'.

- Za kraj showa ova pjesma je savršena. Bili ste odlični - rekla je Remi, a Danijela je dodala kako je presretna što je Bojan sudjelovao u osmoj sezoni. 

- Nisam vas vidio u finalu. Iskreno, mislio sam da će Borko biti na vašem mjestu - rekao je Škoro. Prije proglašenja pobjednika, finalisti su se popeli na pozornicu i otpjevali hit 'Program tvog kompjutera'. 

Pobjednicima osme sezone proglašeni su Tara i Dino. No, naš Bojan bio je sjajan sa simpatičnom Amerikankom Ashley i zaslužuju svaku pohvalu za sjajne nastupe.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!