Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO I FOTO Avantura u Perivoju Zrinskih: Evo tko su najbolji tragači za uskrsnim jajima!
Stjepan Hranilović

stvorene Nezaboravne uspomene

VIDEO I FOTO Avantura u Perivoju Zrinskih: Evo tko su najbolji tragači za uskrsnim jajima!

Rekordan broj djece okupio se u čakovečkom parku u potrazi za jajima, a animirao ih je uskrsni zec

Na dan prije samog Uskrsa, 20. travnja tradicionalnoj potrazi za jajima u organizaciji Turističke zajednice grada Čakovca odazvao se velik broj malih tragača, točnije čak dvjestotinjak njih, u društvu svoje obitelji.

Upravo je za njih ove godine organizirano posebno iznenađenje - uskrsni zec koji, osim što je sakrio jaja u čakovečkom Perivoju Zrinskih, tijekom cijele potrage je i animirao najmlađe. Čakovečkim parkom vladalo je veselje, uzbuđenje i dječji smijeh, a sve to popraćeno je odličnim vremenskim prilikama za potragu na otvorenom.

Potraga za jajima u čakovečkom parku Fotogalerija

Kako to uobičajeno u ovoj igri biva, pobjednikom je proglašen onaj koji je pronašao skrivenog Zlatnog zeca, a kako bi igra bila što zabavnija pripremljeno je još jedno iznenađenje - čak pet zlatnih zečeva!

Najuspješnijima u potrazi pokazali su se Sebastian Kuqi, Mark Šarić, Matej Bratko Štorga, Anja Hladki te Helena Mikec koji su nagrađeni velikim poklon paketima. Također, svako dijete koje je sudjelovalo u potrazi kući je ponijelo diplomu uskrsnog zeca i slatkiše, kao i nezaboravne uspomene!

U videu i fotogaleriji pogledajte kako je bilo...

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!