Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO I FOTO Na Veliki petak u Nedelišću srca kucala za potrebite
Mladen Grubić

PODJELA RIBICA

VIDEO I FOTO Na Veliki petak u Nedelišću srca kucala za potrebite

Tradicionalna akcija humanosti u Nedelišću ponovo je doživjela uspjeh. Prikupljena sredstva donirat će se udruzi Pomoć neizlječivima Međimurske županije

Akcija se je održala 15. godinu za redom.- Naši članovi su ponosni što mogu pomoći i na ovaj način onima kojima je pomoć potrebna. Rekli su čelnici SRD Amur i Ogranka UDVDR-a.

Tradicionalna podjela pečenih ribica, danas, na Veliki petak, je ispred trgovine Metss u  Nedelišću privukla silno mnoštvo onih koji su željeli posni ručak uz ribice, ali i onih koji su željeli pružiti ruku humanosti potrebitima jer akcija ima humanitarni karakter.

Humanitarna podjela ribica u Nedelišću Fotogalerija

Podjela ribica organizirana je od strane Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata RH, Podružnica MŽ-Ogranak Nedelišće, ŠRD Amur Nedelišće i Općine Nedelišće. Općinski načelnik Nedelišća Darko Dania je u ime svih izrazio radost što se sve veći broj članova spomenutih udruga uključuje u akciju i što njegovi sumještani podupiru  akciju koja je kao i svih 15 godina bila humanitarnog karaktera.

Sav prikupljeni novac, a bio je to dragovoljni prilog, doniran je udruzi Pomoć neizlječivima Međimurske županije. Svi oni koji su bili podno velikog šatora, koji su kušali vrsno spravljenu ribu dali su spomenutoj udruzi 2.610 kuna.

U ime Udruge svojim se sumještanima zahvalila Marina Branilović, koordinatorica u akciji.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!