Vijesti / Društvo
Društvo
SPREMNI ZA SUBOTU Ashley i Bojan u finalu: Međimurec oduševljen poklonom iz Amerike
PR foto/Dario Njavro (HRT)

ZVIJEZDE PJEVAJU

SPREMNI ZA SUBOTU Ashley i Bojan u finalu: Međimurec oduševljen poklonom iz Amerike

Sve je spremno za pjevački okršaj dva para, a jedan od njih su Ashley Colburn i Bojan Jambrošić. Toliko su se zbližili da su već odradili i prve zajedničke nastupe izvan emisije, a Bojan je očito prirastao srcu i roditeljima novinarke i producentice koji su mu iz Amerike donijeli zanimljiv dar

Kako su oboje ranije izjavili, Ashley Colburn i Bojan Jambrošić kliknuli su na prvu, a dobra vibra i energija osjetila se na svakom njihovom nastupu. Američku turističku novinarku i producenticu u finalnoj emisiji bodrit će roditelji koji su iz San Diega doletjeti još proteklog vikenda, a osim poklona za svoju kćer donijeli su i pravi američki dar i za njezinog pjevačkog partnera.Bojan se oduševio s poklonom, a dobio kaubojke. Sudeći prema najavi od Ashley na njezinom Instagram storyju, pjevač će ih obuti u zadnjoj emisiji osme sezone popularnog showa, piše Tportal.hr.

Finalisti će izvesti jednu pjesmu bržeg i jednu sporijeg ritma koju su već izveli ove sezone, i to prema vlastitom odabiru, te jednu novu pjesmu koja bi trebala simbolizirati njihov put do finala, odnosno njihovo iskustvo tijekom dosadašnjih sedam emisija. Gledatelje če počastiti i zajedničkom izvedbom jednog hrvatskog hita iz 80-ih. U show programu, najavljeno je, bit će i posebno iznenađenje koje ima veze sa žirijem u sastavu: Valentina Fijačko Kobić, Miroslav Škoro, Danijela Martinović i Remi, piše Tportal.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!