Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO I FOTO Posjetili smo međimurske vrtiće, evo kako se mališani pripremaju za Uskrs
Miroslava Novak

Veselo uoči blagdana

VIDEO I FOTO Posjetili smo međimurske vrtiće, evo kako se mališani pripremaju za Uskrs

Dočekalo nas je obilje dječjeg smijeha i vedrine, a mališane smo 'uhvatili' usred bojanja uskrsnih jaja, crtanja zečeva i drugih priprema

Još nekoliko dana dijeli nas do Uskrsa. Kako se mališani pripremaju za ovaj blagdan, provjerili smo u sedam međimurskih vrtića.

Tamo nas je dočekalo obilje dječjeg smijeha i vedrine, a mališane smo 'uhvatili' usred bojanja uskrsnih jaja, crtanja zečeva i drugih likovnih akcija. Posjetili smo DV Žibeki u Pribislavcu gdje su nas dočekali Smješkići s tetama Klementinom Vodušek Andrejom Jagec

Posjetili smo međimurske vrtiće, evo kako se mališani pripremaju za Uskrs Fotogalerija

U DV Žibeki Čakovec su nas sa starijom skupinom dočekale Alenka Maslać Mirela Topolnjak, a u Centralnom vrtiću Čakovec su nas ugostile Latice s tetama Sanjom Vincetić Irenom Gašpar. U DV Cipelica veselo je bilo s Lopticama i tetama Radojkom Magić Grozdanom Goričanec, Točkicama na koje paze Vesna Novak i Pavla Zuzel te Bubicama koje čuvaju tete Roberta Taradi Marijana Novak.

Posjetili smo i DV Vjeverica, a s tetama Brankom Marcijuš Nives Lisjak dočekali su nas Slonići. Jedna od dječjih skupina, Točkice, je poslala i čestitku našim čitateljima, pogledajte je u nastavku.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!