NATJECANJE SVJETSKE RAZINE

STROGI KRITERIJI Suzana Gavez i Anamarija Grkavac najbolje na natjecanju Lash Challenge Croatia

Lash Challenge Croatia natjecanje je svjetske razine u ugradnji i oblikovanju ekstenzija trepavica, gdje su na ovogodišnjem izdanju svoje umijeće pokazale natjecateljice iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Velike Britanije, Belgije, Singapura te ostalih zemalja diljem svijeta.

Među mnogobrojnim su se natjecateljicama našle i dvije Međimurke koje su se kući vratile s čak 6 nagrada! To su Suzana Gavez, vlasnica kozmetičkog salona Studio Laque u Čakovcu te Anamarija Grkavac, studentica iz Pribislavca kojoj su trepavice trenutno hobi.

Anamarija je bila najbolja u kategoriji juniora te je osvojila prvo mjesto u kategoriji klasičnih trepavica, a pripala joj je i nagrada za najbolji rad od svjetski poznate sutkinje Jane Eriksson iz Švedske. 

Suzana Gavez kući je ponijela čak 4 pehara u kategoriji experta! Light volume 2. mjesto, Dramatic volume 2.mjesto, Colour play 2.mjesto te posebna nagrada za najbolji rad u kategoriji colour play od strane sutkinje Michelle Rath iz SAD-a. 

Suzana je u ovom poslu već nešto više od 3 godine te je natjecanju prisustvovala treći put po redu, stoga se može zaključiti da je pravi expert u onome što radi. Njezini radovi više su puta objavljeni u vodećem britanskom časopisu za ekstenzije trepavica Lash Inc. 

Također, od nedavno je i ambasador Kallos Lash akademije, jedne od najboljih u Hrvatskoj, ali i u svijetu, te je ponosna što je njen rad prepoznat od strane vrhunskih edukatora. 

– Naš cilj bio je upoznati što više vrsnih stručnjaka u ovom poslu i usporediti svoj rad s radom drugih lash artistica, poručile su Suzana i Anamarija, a uz osmijeh kažu kako o pobjedi nisu ni sanjale.

Natjecateljice su se vodile svojim idealom ljepote te stručnom žiriju prikazale kako one zamišljaju savršene trepavice. Kako kažu, niti preteške, niti predugačke u odnosu na prirodne trepavice, a s njima se očito slažu i stručnjaci.

– Da nije riječ o malom postignuću, dobro znaju svi upoznati s Lash Challenge natjecanjem. Kriteriji su izuzetno strogi, a gleda se na apsolutno sve – od urednosti, generalnog izgleda, simetrije očiju pa sve do preciznosti samog apliciranja ekstenzije na prirodnu trepavicu, napominju naše sugovornice.

Anamarija i Suzana pokazale su da se i u Međimurju mogu pronaći trepavice kvalitete svjetske razine! Obje dobitnice nagrada neprekidno se usavršavaju pa vjerujemo da ni ubuduće nagrade neće izostajati.  Čestitamo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije