Vijesti / Društvo
Društvo
OSVOJITE BROJNE NAGRADE Udruga Mlada pera organizira za učenike osnovnih i srednjih škola nagradnu igru
Udruga Mlada pera

SAZNAJTE DETALJE

OSVOJITE BROJNE NAGRADE Udruga Mlada pera organizira za učenike osnovnih i srednjih škola nagradnu igru

Sve što trebate napraviti je poslati svoju priču, pjesmu, esej, sastavak iz zadaćnice itd. za objavu na portalu Top generacija.

Udruga Mlada pera organizira nagradnu igru za učenike osnovnih i srednjih škola.

Osnovnoškolci do 6. razreda osnovne škole mogu osvojiti komplet 'Vitezovi Proljetne livade' koji se sastoji od slikovnice Vitezovi Proljetne livade, fascikl i bilježnica ilustrirani od strane Fantasy Factory ekipe te šalica s motivima slikovnice, poklon tvrtke Donum d.o.o.

Osnovnoškolci 7. i 8. razreda te srednjoškolci 1. i 2. razreda mogu osvojiti komplet zbornika nakladnika Udruga Mlada pera: Različitost je najzanimljivija boja života i Top generacija.

f43ed3baae37a3215662c3763b1e94cd.jpg?v=2

Srednjoškolci 3. i 4. razreda te studenti mogu osvojiti knjigu 'Konobar s olovkom' koju je ilustrirala Ivana Kiščinal, a donacija je autora Taradi Gorkića koji je i predsjednik Udruge Mlada pera i neupitna je njegova podrška literarnom stvaralaštvu mladih.

Što treba napraviti da bi osvojili jednu od ovih nagrada?

Sve što trebate napraviti je poslati svoju priču, pjesmu, esej, sastavak iz zadaćnice itd. za objavu na portalu Top generacija.

Top generacija je portal Udruge Mlada pera za objavljivanje literarnih radova učenika i studenata, svih dječjih literarnih radova, teenagerskih misli, mladenačkih razmišljanja.

Osnovnoškolci, volite li pisati, možete se uključiti i u natječaj 'Različitim jezicima' na istome putu te pisanjem na jeziku kojim se najlakše izražavate osvojiti 1000, 750 ili 500 kuna.

- Radovi za objavu na Top generaciji koji donose mogućnost osvajanja jednog od kompleta ili knjige moraju stići do 1. svibnja do 23.59 sati u doc. ili docx. formatu na email adresu: top_generacija@medjimurje.info - stoji u priopćenju. 

Dobitnici će biti izvučeni 3. svibnja na predstavljanju knjige 'Konobar je govorio'.

- Događaj je to 3 u 1 jer osim predstavljanja knjige bit će i izložba ilustracija Ivane Kiščinal i večer rapa s Lukom Prgićem. Bit će i iznenađenje, netko će biti proglašen ambasadorom Udruge Mlada pera i dobiti prvi zadatak predstavljanja Udruge!
Stoga, rezervirajte petak, 3. svibnja, početak u 18 sati na katu čakovečke dvorane Scheier za večer zabave - stoji u priopćenju. 

9e30d1d7e1899bb7011d9a1cb486187e.jpg?v=2

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!