ZABAVITE SE

STUDENTSKA SRIJEDA Komičar Saša Turković nasmijat će vas u Čakovcu

Njegov show "Preživjeti u obitelji" je savršen izlazak s više od 80 minuta smijeha

Međimurska studentska mreža u suradnji s Lajnap comedy organizira nezaboravnu studentsku srijedu, 17. travnja pod nazivom “Večer smijeha” u Čakovcu u Caffe baru Paladin, gdje gostuje Saša Turković. Show započinje u 20:00 sati, a ulaznice možete kupiti na ulazu po cijeni od 20 kuna.

– Na pozornici stasom i glasom ozbiljan k’o predsjednički kandidat, a teze koje iznosi smiješne su kao hrvatske penzije. Što ga s obzirom na godine stvarno pogađa. Fore su mu kao i njegovo slobodno vrijeme, kratke i britke, bez psovki i vulgarnosti, jer mora paziti što priča pred djecom. No zato će svoje najzločestije ideje upakirati u celofan pristojnosti i staviti mašnicu sarkazma da nećete ni znati kako odjednom umirete od smijeha. Nastupa isključivo u košulji i odijelu nakon što su ga dečki iz LAJNAP-a zamolili da više ne dolazi u togi – stoji u najavi.

Saznajte kako “Preživjeti u obitelji”

Sašin prvi one man show posvećen je isključivo obiteljskom životu i preživljavanju istog. Fore stvarane tijekom 45 godina Sašina života te ispolirane brojnim nastupima k’o obiteljska srebrnina nakupile su se poput režija i nastala je predstava “Preživjeti u obitelji”. 

Prvim samostalnim showom Saša će vam na pladnju poslužiti iskustvo žongliranja suživota s troje djece, brižnom suprugom, kamatnim stopama, komunalijama i poslom u čemu ćete se sigurno prepoznati. U više od 80 minuta smijeha Saša će s vama podijeliti sve aspekte obiteljske svakodnevice te vas savjetovati kako kao otac, suprug i muškarac na kraju dana zaspati sa smiješkom na licu.

“Preživjeti u obitelji” je savršen izlazak za sve koji trebaju kratki “tajmaut” od svojih najbližih i kozmološkog fenomena zvanog život. Organizatori u sklopu studentske srijede sve časte s 50 % popusta, cijena u pretprodaji je 20 kuna.

Rezervacije ulaznica i stolova na broj telefona: +385 98 131 2364 (Nikola).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije