DANI OPĆINE SELNICA

FOTO U Merhatovcu održana 5. Međimurska vatrogasna utrka

Sudjelovalo i natjecalo se 126 prijavljenih atletičara i rekreativaca, a zajedno s pratećim osobljem sudionika je bilo više nego žitelja Merhatovca

U sklopu Dana Općine Selnica u Merhatovcu je u subotu, 13. travnja održana 5. Međimurska utrka vatrogasaca u više kategorija i disciplina.

Sudjelovalo i natjecalo se 126 prijavljenih atletičara i rekreativaca, a zajedno s pratećim osobljem sudionika je bilo više nego žitelja Merhatovca. Utrku su pohodili i načelnik Općine Selnica Ervin Vičević, voditeljica općinskih financija Gordana Vugrinec Tomšić, predsjednik VMO Praporčan Antun Škvorc, predsjednik Uduge ‘Frkanovčani’ Željko Medved, međimurski najbolji pjevač svih vremena Mirko Švenda – Žiga Međimurski te mnogi gledatelji iz susjednih naselja.

Ovaj lijepi i promotivni događaj u Merhatovcu djelo je Radovana Zadravca,  profesionalnog vatrogasca iz Merhatovca i negdašnjeg predsjednika Općinskog vijeća Selnica, koji je u ugodan ambijent šuma, livada i potoka u ovih pet godina privukao oko tisuću natjecatelja i sudionika.

Javnosti je predstavljena i pokazana atletska staza u koju je do sad uloženo 140 tisuća kuna, a kada će biti gotova bit će središnji objekt Parka športa u Merhatovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije