TRENINZI MOGU POČETI

SUPER VIJEST ZA BICIKLISTE Ovogodišnji BIMEP održat će se 22. travnja – na Uskrsni ponedjeljak

Svakoga tko se taj dan odluči sjesti na dva kotača, čeka 150 kilometara ljepota Međimurja u jednom danu

Ovogodišnji ‘BIMEP 2019. – Biciklima međimurskim putevima’, održat će se u ponedjeljak, 22. travnja. Putevima prekrasnog Međimurja ukupno će voditi veliki broj punktova posebno zamišljenih za sve ljubitelje biciklizma.

Uz organizaciju Međimurske županije i Međimurskog saveza sportske rekreacije ‘Sport za sve’, ujedno su u samu provedbu ove manifestacije uključeni i Turistička zajednica Međimurske županije, gradovi i općine na području Međimurske županije gdje će biti postavljeni ulazno/izlazni punktovi, Policijska uprava međimurska, Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije, Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec i svi oni volonteri i rekreativci koji svake godine ovu manifestaciju učine nezaboravnom.

Start je moguć sa svakog ulazno/izlaznog punkta u Međimurju. Organizatori su nadaju kako će ove godine postići novu najveću brojku te time dokazati kako se u Međimurcima i njihovim gostima zaista budi svijest o važnosti kretanja i rekreacije. Lani je sudjelovalo više od tri tisuće biciklista.

Svakoga tko se taj dan odluči sjesti na dva kotača, čeka 150 kilometara ljepota Međimurja u jednom danu, a osmišljene su posebne trase za svakog pojedinog sudionika BIMEP-a, kako svaki biciklist može odabrati stazu i određenu kilometražu koju može proći toga dana. Više detalja bit će poznato uskoro.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije