udruga mladih

PROMOTIVACIJSKO PREDAVANJE Predstavljanje Proaktivaca na Međimurskom veleučilištu

Cilj ovih predavanja je probuditi svijest kod mladih o važnosti aktivnog sudjelovanja u zajednici

S prvim danom travnja, u ponedjeljak u 12:45 sati u Dvorani 18 na MEV-u, nova poslovna udruga mladih Proaktivci održat će svoje prvo promotivacijsko predavanje u sklopu svojeg prvog projekta ‘#PROAKTIVIRAJse’.

Projekt je namijenjen svima, a posebice mladim ljudima. U sklopu tog projekta dugoročno će se održavati razna predavanja na fakultetima i u srednjim školama, a predavači će biti osnivači Udruge, a ponekad i profesori, poduzetnici i menadžeri. Cilj ovih predavanja je ‘probuditi svijest’ kod mladih o važnosti aktivnog sudjelovanja u zajednici, važnosti ‘networkinga’, a čime će se potaknuti depasivizacija studenata i učenika te objasniti zašto je proaktivnost najbitnija stavka za uspjeh u životu.

Na premijernom predavanju, 1. travnja na MEV-u, predavanje će održati idejni začetnik i osnivač organizacije, student s FOI-ja, Matija Topličanec te jedan od osnivača Udruge, asistent-predavač na MEVu, Dario Struški. Budući da je ovo prvo ovakvo predavanje, u 45 minuta predstavit će se djelovanje i ideja postojanja Udruge Proaktivci te motivacijski govor koji je uglavnom usmjeren prema depasivizaciji studenata.

Također, na ovo upoznavanje s Udrugom pozvani su i svi drugi članovi akademske zajednice te osobe iz poslovnog svijeta, s obzirom da Proaktivci znaju kako ih uključiti u svoj rad.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije