Udruga solidarne posmrtne pomoći održala je svoju redovnu godišnju skupštinu: Predstavljen plan za 2019. godinu

Predsjednik Franjo Patafta i njegovi suradnici podnijeli su izvješće o aktivnostima udruge u prošloj 2018. godini.

U subotu, 16. ožujka, u prostorijama Društvenog doma u Mihovljanu Udruga solidarne posmrtne pomoći održala je svoju redovnu godišnju skupštinu.

Predsjednik Franjo Patafta i njegovi suradnici podnijeli su izvješće o aktivnostima udruge u prošloj 2018. godini koja su i prihvaćena te predstavili plan rada za 2019. godinu.

– Kako u današnjem potrošačkom društvu i život i smrt svakoga ima svoju cijenu, onu za život uglavnom plaćamo sami, dok onu za smrt najčešće za nas plaćaju naši bližnji, a ona nije mala – stoji u priopćenju.

Stoga je Udruga osnovana 1990. godine s ciljem da se cjelokupna briga o posljednjem ispraćaju povjeri udruzi čija je jedina zadaća da svojim članovima, nakon četiri godine proživljenog članstva, osigura pravo na besplatan pogreb.

Kroz 28 godina postojanja, povjerenje i svoje članstvo dalo je preko 500 korisnika s područja županije i šire, za koje udruga ima osigurana sredstva.

Udruga solidarne pogrebne pomoći – Mihovljan, Ivana Gundulića 53. Udrugu možete kontaktirati na broj 098/511-622 ili mail trojnarivan@gmail.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije