Vijesti / Društvo
Društvo
IZBORNI SABOR Potvrđen još jedan mandat rukovodstvu ogranka Pribislavec
Ogranak UDVDR-a RH PMŽ Pribislavec

OGRANAK UDVDR-A RH PMŽ PRIBISLAVEC

IZBORNI SABOR Potvrđen još jedan mandat rukovodstvu ogranka Pribislavec

- Naša je zadaća da stalno promičemo vrijednosti i istinu o Domovinskom ratu kao i njegujemo sjećanja na sve one koji su za našu domovinu dali svoj život - rekao je Borković.

Ogranak UDVDR-a RH PMŽ  Pribislavec održao je izborni Sabor 16. ožujka.

Izabrana su tijela Ogranka, a predsjednik Ogranka i u narednom četverogodišnjem mandatu ostaje Branko Borković koji je nazočnima podnio izvješće o radu i plan rada za ovu godinu te naglasio da smo Udruga koja se niti omasovljuje niti pomlađuje.

- Iz tog razloga naša je zadaća da stalno promičemo vrijednosti i istinu o Domovinskom ratu kao i njegujemo sjećanja na sve one koji su za našu domovinu dali svoj život - rekao je Borković. 

Sa takvom konstatacijom su se složili i svi nazočni gosti među kojima su bili pročelnica OV Pribislavec Mateja Topolko Drvoderić, predsjednik podružnice Stjepan Horvat, tajnik Dražen Tkalec, predstavnici Ogranaka iz Čakovca, Male Subotice, G.Mihaljevca, Belice,Preloga, Murskog Središća i  Ivanovca.

Također, su se sjednici pridružili i predstavnici općinskih  udruga: DVD Pribislavec, KUD Kaštel Pribislavec, podružnica umirovljenika, Aeroklub Međimurje, ŠRD Sunčanica. 

Nakon Sabora nastavljeno je druženje uz domjenak koji su priredili članovi Ogranka Pribislavec, a za slasne klipiće pobrinula se gđa. Marija Borković.

Upućen je apel svima koji imaju status branitelja da se pridruže radu Ogranka Udruge  i pomognu u radu i nastojanjima da što kvalitetnije ostvare svoja prava i obaveze pod geslom 'Zajedno u ratu, zajedno u miru'.  


8e50e62c07f9a89f2a088f6999d44f47.jpg?v=2

ff7c617c13f7e464466e253cc3ad382d.jpg?v=2

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!