Vijesti / Društvo
Društvo
ZANIMA TE FOTOGRAFIJA? Udruga Zora organizira radionicu fotografskog aktivizma 'Mladi kao pokretači promjena', prijavi se
Udruga Zora

KREATIVNOST

ZANIMA TE FOTOGRAFIJA? Udruga Zora organizira radionicu fotografskog aktivizma 'Mladi kao pokretači promjena', prijavi se

U praktičnom dijelu radionica naučiti ćeš kako fotografijom pokazati koje su potrebe mladih u Međimurskoj županiji

Ako imaš od 15 do 30 godina i zanima te fotografija, aktivno djelovanje i teme koje su važne mladima, udruga Zora te poziva da se priključiš radionici fotografije koja počinje 5. travnja.

Kroz četiri radionice: (05.04. (pet) 13:30 - 16:30 sati, 10.04. (sri) 9:30 - 12:30 sati, 03.05. (pet) 13:30 - 16:30 sati i 09.05. (čet) 12:00 - 15:00 sati) uz mentora prof. Ivana Čondora upoznati ćeš se s osnovama fotografije, tehnikom, rezolucijom te kako promišljati fotografski.

U praktičnom dijelu radionica naučiti ćeš kako fotografijom pokazati koje su potrebe mladih u Međimurskoj županiji, a tvoja najbolja fotografija aktivnog djelovanja mladih biti će izložena na izložbama u Čakovcu, Prelogu i Murskom Središću. 

b682d2d5f9e266ea6c53d5102f7c8c40.png?v=2

Radionice se održavaju u multimedijalnoj dvorani ACT grupe u zgradi Starog hrasta (Ulica Dr. Ivana Novaka 38) i obavezno je sudjelovati na sva 4 termina.

- Od tebe se očekuje aktivno sudjelovanje, a udruga Zora je osigurala da radionica za tebe bude besplatna, potvrdu o sudjelovanju te 'alat' - USB i priručnik o fotografiji (plaćen je i putni trošak) - stoji u najavi.

Prijavi se putem prijavnice do 1. travnja.

Ukoliko si učenik/ca, javi se svojoj pedagoginji u školi i upitaj je za sudjelovanje na radionici.

- Broj mjesta je ograničen. U slučaju veće zainteresiranosti, napraviti će se selekcija prijavljenih na temelju opisane motivacije u odgovorima - stoji u najavi.

Radionice se provode u sklopu projekta 'Mladi kao pokretači društvenih promjena' kojem je cilj aktivno djelovati na potrebe mladih u Međimurskoj županiji kroz stvaranje preduvjeta za kvalitetne aktivnosti za mlade, obučiti mlade o osnovnim kompetencijama potrebnima za aktivno sudjelovanje u društvu i potaknuti ih na aktivno sudjelovanje u zajednici.

Projekt provodi Udruga Zora s partnerima: Graditeljska škola Čakovec, Srednja škola Prelog i Udruga mladih Efekt.

'Stvaramo održiv i efikasan edukativni program za mlade u svrhu promičemo mlade kao aktivno građanstvo te stvaramo uvjete koji će povećati mogućnosti mladima te podizanju kvalitete njihovih života. Time doprinosimo cijeloj lokalnoj zajednici i postavljamo temelje za dugotrajne i održive pozitivne promjene na području cijele županije i za sve građane.'

Projekt financijski podržavaju Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!