POLICIJSKA UDRUGA

IZBORNA SKUPŠTINA Darko Dragičević izabran za predsjednika policijske udruge IPA Međimurje – Čakovec

Spomenuta je velika uloga IPA-e za sustav policije i izrečene su pohvale da je regionalni klub iz Međimurja jedan od najuspješnijih klubova u Republici Hrvatskoj

Policijska udruga, regionalni klub IPA Međimurje – Čakovec, održao je izbornu Skupštinu dana 15. ožujka 2019. godine u prostorijama Policijske uprave međimurske u Čakovcu.

Nakon intoniranja državne himne i himne IPA-e, minutom šutnje članovi su se prisjetili svojih preminulih članova ali i svih policijskih službenika. Na početku Skupštine nazočnima su se obratili načelnik PU međimurske Ivan Sokač i izaslanik predsjednika IPA Sekcije Hrvatske, glavni tajnik Željko Turk. Obojica su istaknuli veliku ulogu IPA-e za sustav policije i pohvalili regionalni klub iz Međimurja koji je po mišljenju mnogih jedan od najuspješnijih klubova u Republici Hrvatskoj.

Uz prihvaćanje svih izvješća, članovi su dali podršku dosadašnjem rukovodstvu da u gotovo istom sastavu obnašaju funkcije u novom četverogodišnjem mandatu.  Zaključeno je da su rezultati pohvalni i da se nastavi tom dinamikom. Glavni cilj je uređenje IPA Centra u Gornjem Kuršancu. Tako su članovi jednoglasno izabrali dosadašnjeg predsjednika Darka Dragičevića da nastavi voditi klub te je isti predložio članove Upravnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti. Lista je jednoglasno prihvaćena.

Članovi Upravnog odbora su pred. Darko Dragičević, zamjenik Željko Turk, tajnik Dario Srnec, blagajnica Sanja Pfeifer, članovi Ivana Stanko, Danijela Turk, Tihomir Dominić i Nenad Risek. Članovi Nadzornog odobra su pred. Zlatko Baranašić, članovi Kristijana Murk i Jožef Pfeifer. Članovi Suda časti du pred. Dragan Stojić, članovi Josip Ljubić i Lucijano Bedić.

Na uzoritom radu novo/stari predsjednik Darko Dragičević, zahvalio se članicama UO, Mariji Horvat i Željki Horvat te predsjedniku Suda časti, Damiru Novaku. Plan aktivnosti za 2019. godinu uključuje značajan broj aktivnosti, pa se tako mogu istaknuti tradicionalno okupljanje IPA članova i prijatelja “Vincekov pohod 2019”,obilježavanje pogibelji policijskog službenika Željka Murka organizacijom memorijalne trke od objekta UHVIDR-e do IPA Centra i natrag u Gornjem Kuršancu, izlet u Rumunjsku, sudjelovanje u 330. zavjetnom hodočašću Varaždinske biskupije, ribolovni turnir “Međimurje open 2019”, obilježavanje Dana policije te sudjelovanje na sportskim natjecanjima u Republici Hrvatskoj, Republici Sloveniji i Republici Mađarskoj. Poseban zadatak je dovršenje uređenja prostora u IPA Centru, izgradnja pješačkog mosta i sportskih sadržaja, u suradnji s Ministarstvom branitelja, Međimurskom županijom i općinom Nedelišće. 
Na Skupštini je doneseno više odluka vezanih na rad kluba, a posebno je zanimljiva odluka da se uvede bodovanje za članove kluba i to na način da se počevši od početka 2019. godine boduje sudjelovanje na natjecanjima i događajima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije