DVD DONJA DUBRAVA

FOTO Vatrogasci Donje Dubrave održali 131. godišnju skupštinu

U Donjoj Dubravi je oduvijek bila svečanost kada vatrogasci sumiraju godišnje rezultate. Tako je bilo i ovoga puta.

U nedjelju, 17. ožujka je u dvorani OŠ Donja Dubrava održana 131. godišnja skupština DVD-a Donja Dubrava. 

Uz domaće  vatrogasce, skupu su nazočili njihovi kolege iz Krapisnko-zagorske, Međimurske te Koprivničko-križevačke županije. Prisutni su bili i predstavnici mjesnih  udruga, dok je Općinu Donja Dubrava zastupao načelnik Marijan Varga. Tu su bile  ravnateljica OŠ Donja Dubrava Mirjana Ribić i Dječjeg vrtića Ines Strbad, ustanove s kojima mjesni vatrogasci uzorno surađuju.

Vatrogasnu zajednicu Međimurske županije predstavljao je Nikola Besedić, tajnik, a VZ područja općina Kotoriba, Donja Dubrava, Donji Vidovec, Sveta Marija njihov predsjednik Andreas Lisjak. Vatrogasne veterane Međimurske županije predstavljali su dopredsjednik Gabrijel Friščić i tajnik Vlado Jambor.

Predsjednik DVD-a Donja Dubrava Zlatko Ljubek  je u svom godišnjem izvještaju akcent stavio na velebnu proslavu 130-tog rođendana. Spomenicu za 30 godina kontinuiranog rada primio je Dragutin Štefić, a  za 10 godina Vilim Čituš i Mario Mikor.

Mihael Rusak i Vilim Čituš minule su godine položili ispit za  vatrogasca te su im na skupštinu uručena uvjerenja za to zvanje. Skupština je završila domjenkom za sve  okupljene.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije