Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Vatrogasci Donje Dubrave održali 131. godišnju skupštinu
M.H.

DVD DONJA DUBRAVA

FOTO Vatrogasci Donje Dubrave održali 131. godišnju skupštinu

U Donjoj Dubravi je oduvijek bila svečanost kada vatrogasci sumiraju godišnje rezultate. Tako je bilo i ovoga puta.

U nedjelju, 17. ožujka je u dvorani OŠ Donja Dubrava održana 131. godišnja skupština DVD-a Donja Dubrava. 

Uz domaće  vatrogasce, skupu su nazočili njihovi kolege iz Krapisnko-zagorske, Međimurske te Koprivničko-križevačke županije. Prisutni su bili i predstavnici mjesnih  udruga, dok je Općinu Donja Dubrava zastupao načelnik Marijan Varga. Tu su bile  ravnateljica OŠ Donja Dubrava Mirjana Ribić i Dječjeg vrtića Ines Strbad, ustanove s kojima mjesni vatrogasci uzorno surađuju.

Vatrogasnu zajednicu Međimurske županije predstavljao je Nikola Besedić, tajnik, a VZ područja općina Kotoriba, Donja Dubrava, Donji Vidovec, Sveta Marija njihov predsjednik Andreas Lisjak. Vatrogasne veterane Međimurske županije predstavljali su dopredsjednik Gabrijel Friščić i tajnik Vlado Jambor.

Predsjednik DVD-a Donja Dubrava Zlatko Ljubek  je u svom godišnjem izvještaju akcent stavio na velebnu proslavu 130-tog rođendana. Spomenicu za 30 godina kontinuiranog rada primio je Dragutin Štefić, a  za 10 godina Vilim Čituš i Mario Mikor.

Mihael Rusak i Vilim Čituš minule su godine položili ispit za  vatrogasca te su im na skupštinu uručena uvjerenja za to zvanje. Skupština je završila domjenkom za sve  okupljene.

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!