Vijesti / Društvo
Društvo
LJEPOTICE I GENIJALCI Međimurje će predstavljati Doris Šebestijan i Domagoj Oreški
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/Privatna arhiva

bore se za 200 tisuća kuna

LJEPOTICE I GENIJALCI Međimurje će predstavljati Doris Šebestijan i Domagoj Oreški

Doris Šebestijan dolazi iz Kotoribe, a Domagoj Oreški iz Nedelišća

Novi projekt Nove TV, 'Ljepotice i genijalci', sociološki je eksperiment pred TV kamerama koji spaja na prvi pogled nespojive karaktere u parove koji zajedničkim radom i zalaganjem trebaju savladati različite zabavne zadatke na putu do glavne nagrade koja iznosi 200.000 kuna. Show je licencni format Endemol Shine Group B.V.

22 kandidata u 22 epizode imaju priliku pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu (ne)inteligenciju kroz izvršavanje zadataka i u tandemu osvojiti glavnu nagradu ukoliko izbjegnu eliminacije, piše novatv.dnevnik.hr. Među njima je i dvoje Međimuraca.

Doris Šebestijan dolazi iz Kotoribe, no trenutno živi u Varaždinu gdje je završila medicinsku školu, a hobiji su joj fitness, crtanje, slikanje i čitanje. S dečkom radi na razvijanju mobilnih aplikacija. Za sebe kaže da je smotana, iskrena, emotivna, temperamentna i prizemljena.

Domagoj Oreški iz Nedelišća od malih nogu ima san postati profesor matematike, a trenutno je student na nastavničkom smjeru matematike. Nastupa kao žongler po festivalima. Opisuje se kao kreativan, otvoren, svestran, smotan, neobičan. Hobiji su mu žongliranje, ples, pisanje pjesama, pisanje knjiga, pisanje scenarija, kriptografija, osmišljavanje igara i programiranje igara. Nastupao je i na Supertalentu 2016. Svojim najvećim postignućem u životu smatra prijedlog rješenja hipoteze kontinuuma, jednog od najvećih neriješenih matematičkih problema.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!