Vijesti / Društvo
Društvo
SJAJNI TRKAČI Međimurski policajci drugi na polumaratonu u Zagrebu
PU međimurska

Prvenstvo MUP-a

SJAJNI TRKAČI Međimurski policajci drugi na polumaratonu u Zagrebu

Mario Sever, Dario Rihtarec i Manuel Vurušić dostojno su predstavljali PU međimursku i na kraju osvojili drugo mjesto u državi

Prvenstvo MUP-a u polumaratonu održano je u sklopu Atletske cestovne utrke ZAGREB 21. Ove godine, prvi put, utrka predstavlja i službeno pojedinačno i ekipno prvenstvo Ministarstva unutarnjih poslova u polumaratonu.

Atletska cestovna utrka ZAGREB 21 u organizaciji Udruge “Trčanje” u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova održana je u nedjelju, 17. ožujka sa startom u 9 sati ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.Utrka se održala u tri različite kategorije: polumaraton (21 km), utrka na 5 km i štafeta u dužini od 21 km sa četiri člana tima u kojem su prva tri člana tima  trčala 5 kilometara a zadnji član 6,098 m.

Ove godine, prvi put, utrka predstavlja i službeno pojedinačno i ekipno prvenstvo Ministarstva unutarnjih poslova u polumaratonu. Djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova uplatili su trećinu kotizacije, a uplaćena sredstva bit će donirana međunarodnom udruženju „Law Enforcement Torch Run“ i Specijalne olimpijade. Za prvenstvo MUP-a RH prijavilo se ukupno 37 djelatnika, šest  žena i 31 muškarac.  Pobjednicima prvenstva Ministarstva unutarnjih poslova u pojedinačnoj i ekipnoj kategoriji u polumaratonu nagrade je uručio zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša.

Prvo  mjesto u polumaratonu za muškarce ekipno osvojila je ekipa Postaje granične policije Macelj u sastavu Luka Špehar, Krunoslav Ivanušec i Nikola Štefanić, drugo mjesto ekipa PU međimurske Mario Sever, Dario Rihtarec i Manuel Vurušić, a treće mjesto ekipa PU brodsko-posavske Krešimir Šimić, Zlatko Zarožinski i Mladen Prskalo.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!