ŽUPANIJSKA LIGA PROTIV RAKA ČAKOVEC

ZA BOLJU VEZU S ČLANSTVOM Pratite rad Županijske lige protiv raka Čakovec na Facebook stranici

Snježani Permozer Hajdarović, dr. med. je otvaranje Facebook stranice Lige bio prvi zadatak kao novoj članici čelništva

– Od nedavno smo otvorili Facebook stranicu Županijske lige protiv raka Čakovec. Ideja je da informacije vezane uz rad Lige, manifestacije u kojima članovi Lige sudjeluju, informacije vezane uz zdravlje i prevenciju bolesti lakše i brže dođu do što većeg broja ljudi. Naravno, stranica nema smisla, ako za nju zna samo mali broj osoba – kaže Snježana Permozer Hajdarović, dr. med. koja je kao nova članica Predsjedništva Lige dobila zadaću da ‘posloži’ stranicu.

I u tom je u cijelosti uspjela kazavši kako stranica nema smisla ako za nju zna samo mali broj osoba. Ona se u ime Lige obratila našem portalu sa zamolbom da im u tome pružimo ruku suradnje. Ona je tu, uvijek će biti kada je Liga u pitanju, a naša objava svih njihovih vijesti, akcija i ostalih događanja uvijek će imati mjesta i na našim stranicama.

Za početak je na Facebook stranici objavljeno nekoliko informacija o djelatnosti klubova u sklopu Lige, imena njihovih članova, a već su prezentirane i definirane neke njihove akcije.

Autorica nam je podastrla imena i funkcije članova predsjedništva. To su Dr. Hussein Saghir, dr. med. – predsjednik, dr. Renata Kutnjak-Kiš, dr. med. -potpredsjednica, dr. Miroslav Horvat, dr. med. – potpredsjednik, Božena Kapitarić, bacc. ms. – rizničarka, Irena Šestak, dipl. psih. – tajnica, Ivanka Vidić Paulišić,dr. med. – član, Damira Reich, dr. med. – član, Snježana Permozer Hajdarović, dr. med. – član, Renata Pongrac, bacc. med. tech., ET. – član te članovi Jasna ŠtefićDamir Remar, Biserka Tompoš, Božena Dubroja Ivan Lepoglavec.

Stegovnu komisiju čine Dragica Kolenić, Vera Prepelić i Gabrijela Polanec, Nadzorni odborZdenka Jukić, Marija Prekupec i Branko Majsen, a likvidatorica jeAna Župan.

Za kraj je istaknula kako se raduje druženju na stranici, a kao ilustracije nam je podastrla tek djelić fotografija koje već sada svjedoče aktivnostima Lige.

– Bit će toga napretek – završila je optimistički. Optimistički je i njezin rad u Ligi, a kako kaže, u rad Lige se uključila za dobro onih koji su članovi radi opakih bolesti, ali i onih koji im žele u tome pomoći.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije