Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO I FOTO Mažoretkinje Nedelišća i njihove gošće zapjevale uz rame sa Zsa Zsom
Korina Ban

OSAMNAESTO MAŽORET OKUPLJANJE

VIDEO I FOTO Mažoretkinje Nedelišća i njihove gošće zapjevale uz rame sa Zsa Zsom

Maštovite koreografije brojnih mažoret gostiju zasladila je i posebna gošća - Jelena Žnidarić Zsa Zsa

Tradicionalni osamnaesti po redu program ‘Mažoretkinje Nedelišća i gosti’ održan je u nedjelju, 17. ožujka u prepunoj dvorani Nacionalnog gimnastičkog centra Aton, gdje se večeras predstavilo više od 350 mažoretkinja iz Međimurja i šire.

Program u organizaciji prepoznatih Mažoretkinja Nedelišća prilika je za okupljanje, druženje te izmjenu iskustva mladih prijateljskih mažoret timova iz Čakovca, Nedelišća, Štrigove, Martina na Muri, Male Subotice, Murskog Središća, Kotoribe i Samobora.

18. Mažoret okupljanje 'Mažoretkinje Nedelišća i gosti' Fotogalerija

Na osamnaestom izdanju manifestacije nastupile su mažoretkinje iz skupine vrtića, dječjeg sastava, mlađe i starije kadetkinje te najstarije seniorke, a svojom nazočnošću ih je podržao i načelnik Općine Nedelišće Darko Dania.

Osim brojnih mažoret gostiju, večerašnji je nastup zasladila i posebna gošća - međimurska pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa koja je zapjevala s obožavateljima. Svaki plesni show u organizaciji vrijednih Mažoretkinja Nedelišća okuplja velik broj posjetitelja, stoga je tako bilo i danas u Nedelišću gdje su maštovitim koreografijama i kostimićima mažoretkinje oduševile mnogobrojnu publiku.

Program je vodio Matko Buvač, a na samom su kraju plesnog showa podijeljene i zahvalnice svim mažoret ekipama koje su gostovale u Nedelišću. Djelić vesele atmosfere možete pogledati u našem videu i fotogaleriji.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!