VELIKA ŠTETA NAKON POŽARA

POMOZIMO IM Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za obitelj Embreuš iz Donjeg Vidovca

Općina Donji Vidovec poziva vas da se uključite u humanitarnu akciju za obitelj Embreuš iz Donjeg Vidovca koja je zbog požara izgubila dio kuće

U četvrtak, 7. ožujka u noćnim satima došlo je do požara obiteljske kuće u Donjem Vidovcu u Ulici Augusta Šenoe. Kako su javili iz međimurske policije, u požaru je izgorjela unutrašnjost i krovište kuće. 

>> ​UTVRĐEN UZROK POŽARA Kuća u Donjem Vidovcu gorjela zbog prijenosa topline iz dimnjaka

Požar su ugasili pripadnici DVD Donji Vidovec i Kotoriba te Javna vatrogasna postrojba grada Čakovca. Ukupno je na terenu bilo 13 vatrogasaca. 

U petak, 8. ožujka izvršen je očevid uz inspektoricu zaštite od požara Policijske uprave međimurske te je utvrđeno da je uzrok požara prijenos topline iz dimnjaka na drveni dio konstrukcije krovišta kuće.

U spomenutoj kući stanuje obitelj Embreuš, a pomoći im je odlučila Općina Donji Vidovec koja je pokrenula humanitarnu akciju.

– Općina Donji Vidovec poziva vas da se uključite u humanitarnu akciju za obitelj Embreuš iz Donjeg Vidovca koja je prije nekoliko dana zbog požara izgubila dio kuće. Svoj prilog možete uplatiti na poseban račun otvoren za ovu humanitarnu akciju – IBAN: HR41 2340 0091 5110 0166 5. Hvala! – stoji na web stranici Općine Donji Vidovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije