Vijesti / Društvo
Društvo
POMOZIMO IM Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za obitelj Embreuš iz Donjeg Vidovca
JVP Čakovec

VELIKA ŠTETA NAKON POŽARA

POMOZIMO IM Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za obitelj Embreuš iz Donjeg Vidovca

Općina Donji Vidovec poziva vas da se uključite u humanitarnu akciju za obitelj Embreuš iz Donjeg Vidovca koja je zbog požara izgubila dio kuće

U četvrtak, 7. ožujka u noćnim satima došlo je do požara obiteljske kuće u Donjem Vidovcu u Ulici Augusta Šenoe. Kako su javili iz međimurske policije, u požaru je izgorjela unutrašnjost i krovište kuće. 

Vezana vijest

Donji Vidovec, požar POLICIJA JAVILA DETALJE ​UTVRĐEN UZROK POŽARA Kuća u Donjem Vidovcu gorjela zbog prijenosa topline iz dimnjaka

Požar su ugasili pripadnici DVD Donji Vidovec i Kotoriba te Javna vatrogasna postrojba grada Čakovca. Ukupno je na terenu bilo 13 vatrogasaca. 

U petak, 8. ožujka izvršen je očevid uz inspektoricu zaštite od požara Policijske uprave međimurske te je utvrđeno da je uzrok požara prijenos topline iz dimnjaka na drveni dio konstrukcije krovišta kuće.

U spomenutoj kući stanuje obitelj Embreuš, a pomoći im je odlučila Općina Donji Vidovec koja je pokrenula humanitarnu akciju.

- Općina Donji Vidovec poziva vas da se uključite u humanitarnu akciju za obitelj Embreuš iz Donjeg Vidovca koja je prije nekoliko dana zbog požara izgubila dio kuće. Svoj prilog možete uplatiti na poseban račun otvoren za ovu humanitarnu akciju - IBAN: HR41 2340 0091 5110 0166 5. Hvala! - stoji na web stranici Općine Donji Vidovec.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!